BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre (zie menu) om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.

Zombie - Alain De Kinder

cover_zombie
Wat er Samantha overkomt, voor en na Anvil Mountain. Welke rol Pax Morten in haar leven speelt. Welke rol Boris Diesel. The Good, the Bad and the Ugly. De wereld in Zottegem is een bel die altijd luidt, maakt het verhaal Kafkaësk, in de stijl van een Sonic Youthsong. Een vaak louter lyrische vert ...Lees meer
€ 2,50 stuk


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Wat er Samantha overkomt, voor en na Anvil Mountain. Welke rol Pax Morten in haar leven speelt. Welke rol Boris Diesel. The Good, the Bad and the Ugly. De wereld in Zottegem is een bel die altijd luidt, maakt het verhaal Kafkaësk, in de stijl van een Sonic Youthsong.

Een vaak louter lyrische vertelling waarbij de intrige en de liefde voor het vertellen louter om het vertellen elkaar rechtvaardigen en elkaar niet in de weg staan, in de zin dat er een ‘gebroken’ werkelijkheid wordt voorgesteld, een delirium dat zich in een hoofd van zombie afspeelt.

Een postmodern Canterbury Tales, voor wie zich er liefhebber van verklaart. En een kat-bij-de-melkeffect.

Het gaat ook echt over een zombie. Of niet ?

Specificaties

Alain De Kinder
BookBuster
E-boek
Mannen, Vrouwen
2019
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stem:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Anderen bekeken ook

We adviseren je om eerst in te loggen voor het beste resultaat! Dat is mogelijk met je normale Schrijverspunt-account.
https://www.lekkerboek.nl/