Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...
  • Start
  • Zo lang de aarde rond is moeten we verder - Wiel Oehlen

Zo lang de aarde rond is moeten we verder - Wiel Oehlen

Korte, vaak grappige, maar ook pinnige en prikkelende spreuken, dat waren de punaises die Wiel Oehlen jarenlang voor de voorpagina van het toenmalige Limburgs Dagblad schreef. Bijna drieduizend van deze spreuken zijn in dit boek verzameld. Over elk van deze spreuken is nagedacht, ze zijn altijd bedo ...Lees meer
€ 19,90


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Korte, vaak grappige, maar ook pinnige en prikkelende spreuken, dat waren de punaises die Wiel Oehlen jarenlang voor de voorpagina van het toenmalige Limburgs Dagblad schreef. Bijna drieduizend van deze spreuken zijn in dit boek verzameld.
Over elk van deze spreuken is nagedacht, ze zijn altijd bedoeld om even over na te denken, even over te grimlachen en soms aan te zetten tot handelen.
Cartoonist Marius Ingenhoven was jarenlang de illustrator van Wiel Oehlens teksten bij het interne blad van het ABP. Hij wist in zijn tekeningen de essentie van menige spreuk vaak nog beter te raken, vandaar dat er een veertigtal zijn opgenomen in dit verzamelwerk. Als u er een scheurkalender van maakt, kunt u jaren vooruit. Veel plezier!
Wiel Oehlen
9789493048171
TIC
240
Paperback
Mannen, Vrouwen
2020
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Leden OnlineShop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken