Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...
  • Start
  • Verleid - K. Bromberg

Verleid - K. Bromberg

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times Bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen zijn handbereik. Of het nu gaat om de eerste plek tijde ...Lees meer
€ 19,50


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times Bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.
Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen zijn handbereik. Of het nu gaat om de eerste plek tijdens een race of om de dingen die hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media... Hij kan alles krijgen.
Alles, behalve mij...
Ik ben de uitzondering, de enige die deze roekeloze bad boy maar niet voor zich kan winnen.
Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Het gaat nooit werken tussen ons en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z'n kop. Hij test mijn grenzen en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.
Dat er chemie is tussen ons, is niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert me toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets waar ik maar geen afscheid van kan nemen.
Dit is het begin van ons verhaal.
Ons gevecht.
Onze perfecte, imperfecte liefde.
K. Bromberg
9789493030084
SVM Publishing
451
Paperback
Vrouwen, Young Adults
2019
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Leden Online



Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken