Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...
  • Start
  • Veilig oversteken - Everdien SaSa

Veilig oversteken - Everdien SaSa

cover-veilig-oversteken_1819294926
Dit verhaal gaat over Natasja, waarbij een aanzienlijke rol is weggelegd voor Benno. Verder staat de vraag centraal in hoeverre we onze levensloop in eigen hand hebben. Ligt het aan de keuzes die we maken of zijn het onvoorspelbare drama's die ons levenspad van richting doet veranderen? In hoeverre ...Lees meer
€ 2,50


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Dit verhaal gaat over Natasja, waarbij een aanzienlijke rol is weggelegd voor Benno. Verder staat de vraag centraal in hoeverre we onze levensloop in eigen hand hebben.

Ligt het aan de keuzes die we maken of zijn het onvoorspelbare drama's die ons levenspad van richting doet veranderen? In hoeverre kunnen we onze toekomst zelf bepalen?

Heeft het zin om hierover na te denken, omdat het levenslot uiteindelijk toch al vaststaat? Zijn gebeurtenissen voorbestemd of louter toeval? Is het scenario van het leven bij de geboorte reeds vastgelegd? Zijn we in staat omstandigheden dusdanig te manipuleren zodat we ons lot kunnen ontlopen?

Willen we dat echt? Misschien is onze bestemming als een aangereikte kans bedoeld, waarbij je zelf kunt beslissen of je die wilt grijpen. Zijn we te eigenwijs en te blind om het goede te herkennen? Doen we onszelf hiermee te kort? Blijven we hangen in verwijten dat voorvallen waarop we zelf geen grip hebben ons leven negatief beïnvloeden?

Staat een positieve houding garant voor een mooie toekomst? Is het mogelijk alle tegenslagen om te buigen naar nieuwe kansen? Als dat zo is, kun je er gemakkelijk vanuit gaan dat we de sleutel naar succes en geluk in eigen hand hebben. Maar is dat zo?

Everdien SaSa
BookBuster
E-boek
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen