• Home
  • Tom Kreel is nog steeds... Op zwart - Michiel Geurtse

Tom Kreel is nog steeds... Op zwart - Michiel Geurtse

Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening. Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te bestaan uit het opvoeden van twee pubers en he ...Lees meer
€ 17,25
4 5 1 Product


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review (1)
  • Plaats een review

Tom Kreel is een veertiger die zojuist een scheiding achter de rug heeft. Waar hij denkt alle ellende wel verwerkt te hebben, is zijn nieuwe vriendin Tess anders van mening.
Met vallen en opstaan baant Tom zich een weg door het leven dat vooral lijkt te bestaan uit het opvoeden van twee pubers en het proberen zijn broertje voor misstappen te behoeden. Net wanneer de berg van stress en oud zeer niet hoger kan worden, gebeurt er iets vreselijks. Gesteund door zijn vriendin Tess en opa Piet Kreel probeert de stukgeslagen Tom zichzelf weer in elkaar te zetten!

Auteur Michiel Geurtse brak door bij het grote publiek met zijn debuutroman 'Piet Kreel is nog wel'. Geurtse is bekend als columnist onder zijn pseudoniem MichielZiet en met zijn gedichten als HijZiet.
Deze geboren en getogen Tukker schrijft zijn columns onder andere voor het tijdschrift Schik, landelijke mantelzorgorganisatie MantelzorgNL en voor diverse kranten en sites.

Neem ook eens een keer een kijkje op zijn site: MichielZiet.com

Michiel Geurtse
9789462663596
Schrijverspunt
162
Paperback
2019
Lijst van de reviews:
5 1 4
0 0
2019-05-15 21:38
Tom Kreel is nog steeds op zwart / Michiel Geurtse. - Eerste druk Na zijn debuutroman over de senior 'Piet Kreel is nog wel'* (2018) publiceert Michiel Geurtse dit vervolg, waarin Tom Kreel, de kleinzoon van Piet, de hoofdrol speelt. De veertiger Tom en zijn twee kinderen zijn aan het bijkomen van echtscheiding van Marit. Tom ontwikkelt een nieuwe relatie met Tess. Zij stuurt samen met opa Piet het ontredderde gezin bij. Net als alles weer wat richting krijgt, stort Toms wereld in elkaar - hij gaat op zwart - als een zwaar noodloot het gezin treft. Door de ingrijpende verandering verzachten de tegenstellingen. Geurtse weet in een dertigtal korte hoofdstukken in heldere dialogen een zeer toegankelijk geschreven realistisch verhaal te vertellen. De enige ontsiering zijn de modieuze functieloze seksscènes. Een aardige eigentijdse familieroman. *2016-34-3280 (2017/02). Recensent: Mr. J.J. Groen
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...