Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...
  • Start
  • Onder de brug vond ik mezelf - Erik Claus & Arie van Driel

Onder de brug vond ik mezelf - Erik Claus & Arie van Driel

Ik ben Erik Claus. En voor u ligt mijn boek, Onder de brug vond ik mezelf! Mijn verhaal gaat over de tien jaar dat ik in Nijmegen letterlijk op straat leefde. Met dit boek wil ik, op basis van mijn levenservaringen van toen, proberen om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in het leven van een da ...Lees meer
€ 15,00


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Ik ben Erik Claus. En voor u ligt mijn boek, Onder de brug vond ik mezelf! Mijn verhaal gaat over de tien jaar dat ik in Nijmegen letterlijk op straat leefde. Met dit boek wil ik, op basis van mijn levenservaringen van toen, proberen om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in het leven van een dakloze.
In mijn boek komt u ongetwijfeld dingen tegen waar u anders over denkt. Dingen, die misschien door de maatschappij ook anders worden benoemd of worden beschreven. Dat is ook mijn bedoeling.Het waargebeurde verhaal Onder de brug vond ik mezelf! is één van de 180 titels die in 2018 zijn geselecteerd voor de overheidscampagne Lees met andermans ogen. De campagne nodigt mensen uit om eens (vaker) een boek te lezen over iemand die anders is dan zijzelf. Want wie leest, kijkt met andermans ogen en verplaatst zich haast ongemerkt in personages met bijvoorbeeld een andere leeftijd, sociale klasse, herkomst of seksuele voorkeur. Of, zoals in dit geval, daklozen.
Erik Claus & Arie van Driel
9789492719034
Uitgever Keytree
118
Paperback
Mannen, Vrouwen
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Login of registreer om een reactie te plaatsen