Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...
  • Start
  • Noel - Linda Kage

Noel - Linda Kage

Derdejaars student. Topatleet. Als quarterback van het footballteam constant de aandacht van het vrouwelijk geslacht. Ik word verafgood op deze campus.Terwijl ik duizend kilometer verderop, in mijn geboorteplaats, nog steeds het uitschot van het woonwagenkamp ben. Kind van de plaatselijke hoer en ou ...Lees meer
€ 19,50


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
Derdejaars student. Topatleet. Als quarterback van het footballteam constant de aandacht van het vrouwelijk geslacht. Ik word verafgood op deze campus.
Terwijl ik duizend kilometer verderop, in mijn geboorteplaats, nog steeds het uitschot van het woonwagenkamp ben. Kind van de plaatselijke hoer en oudere broer van drie kinderen die erop rekenen dat ik mijn kop erbij houd, zodat ik ze kan verlossen van het waardeloze leven waarin ik opgegroeide.
Deze twee kanten van mij komen nooit met elkaar in aanraking, tot één iemand een glimp van de ware ik opvangt.
Ik had nooit verwacht dat ik een klik zou hebben met iemand als zij of dat ik meer dan één nacht met haar zou willen.
Dit zou wel eens het echte werk kunnen zijn.
Alleen is zij, Dr. Kavanagh, mijn literatuurprofessor.
Als ik ooit iets begin met mijn docent en we worden betrapt, kan ik net zo goed mijn hele toekomst vaarwel zeggen, net als die van mijn familie en al helemaal die van haar.
Maar soms is de liefde het waard om alles op het spel te zetten. Of in ieder geval, dat kan het maar beter zijn, want dit is niet te stoppen.
Linda Kage
9789493030213
SVM Publishing
465
Paperback
Vrouwen, Young Adults
2019
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Verwante artikelen

Leden OnlineShop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken