Loading...

Je winkelwagen

  • Start
  • Nicolaas en het geheim van het zuiden - Ruby Thijs

Nicolaas en het geheim van het zuiden - Ruby Thijs

cover_bb016
Laat je meevoeren naar een plek waar magie en wetenschap één zijn. Een tijd waarin oorlog kan ontluiken in liefde. Maar is dit genoeg om van het kwade te winnen? De dertigjarig Nicolaas is een meester in magie, plantenkunde, geschiedenis en mythologie. Hij begeleidt zijn zeven leerlingen in het o ...Lees meer
€ 2,50
5 5 2 Product


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Laat je meevoeren naar een plek waar magie en wetenschap één zijn. Een tijd waarin oorlog kan ontluiken in liefde. Maar is dit genoeg om van het kwade te winnen?

De dertigjarig Nicolaas is een meester in magie, plantenkunde, geschiedenis en mythologie. Hij begeleidt zijn zeven leerlingen in het ontdekken van hun kracht en verruimen van hun kennis. Al jarenlang wordt hij bijgestaan door zijn trouwe vriend Bartholomeus. Samen verhullen ze een zwaar familiegeheim dat ze kosten wat het kost beschermen, maar dit aan een veel te hoge prijs. Zal het hem lukken zijn geheim te bewaren? Laat je meeslepen door Nicolaas’ verhaal en zie eens of jij zijn geheim te weten kan komen? Kijk zelf eens of het goede van het kwade kan winnen.

Specificaties

Ruby Thijs
BookBuster
E-boek
Mannen, Vrouwen
2019
Lijst van de reviews:
5 1 5
4 0
2019-03-22 19:44
zeer spannend!
5 1 5
5 0
2019-03-25 11:46
Zeer goed geschreven!
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Anderen bekeken ook