Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...
  • Start
  • Hij, ik en HET beest - L. Marlaux

Hij, ik en HET beest - L. Marlaux

De dertigjarige Elize woont aan de voet van de duinen in een bekrompen gehucht aan de kust. Ze leeft er een solitair leven totdat een mysterieuze, charmante man haar pad kruist. Eén blik en ze zijn allebei verloren. Hij neemt haar mee naar de hoogste toppen en de diepste ravijnen van deze aardkloot. ...Lees meer
€ 22,95
5 5 1 Product


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

De dertigjarige Elize woont aan de voet van de duinen in een bekrompen gehucht aan de kust. Ze leeft er een solitair leven totdat een mysterieuze, charmante man haar pad kruist. Eén blik en ze zijn allebei verloren. Hij neemt haar mee naar de hoogste toppen en de diepste ravijnen van deze aardkloot. Laat haar alle kleuren van de regenboog zien. Hij brengt haar literatuur, kunst en muziek bij.
Ze dromen samen weg in hun nestje in de duinen, dansend en zingend. De liefde is zo groot dat geen van beiden inziet dat er iets binnensluipt in hun beschermde cocon, iets groots, soms gevaarlijk en altijd uitdagend.

Dit verhaal schetst de realiteit. Hoe het is om te leven met iemand die overmeesterd wordt door het beest, genaamd schizofrenie.
Het leven van Elize zal nooit meer hetzelfde zijn.
Ze wordt verscheurd telkens als het beest op bezoek komt.
Hun sprookje wordt herschapen in een drama.
Kunnen ze het beest verslaan?

L. Marlaux
9789462664098
L. Marlaux
360
Paperback
2019
Lijst van de reviews:
5 1 5
1 0
2019-12-14 13:17
Supergoed boek,een echtgebeurd verhaal,heel mooi beschreven.Echt een aanrader!!!
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:


Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken