Het goud van Lupe Mirando - Christian Deterink

cover_bb0012
Als de jonge David Webster op een avond wordt uitgenodigd bij zijn oom, de steenrijke en hoogbejaarde C. Sterling Dench, hoopt hij dat hij definitief als zijn Dench’ erfgenaam zal worden aangewezen. Dat ligt ook voor de hand, want David loopt inmiddels al enkele jaren mee in het zakenimperium van ...Lees meer
€ 2,50 stuk


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

Als de jonge David Webster op een avond wordt uitgenodigd bij zijn oom, de steenrijke en hoogbejaarde C. Sterling Dench, hoopt hij dat hij definitief als zijn Dench’ erfgenaam zal worden aangewezen. Dat ligt ook voor de hand, want David loopt inmiddels al enkele jaren mee in het zakenimperium van zijn oom en hij is bovendien zijn enige resterende familie. Maar zijn oom heeft hem iets anders te vertellen. Hij is namelijk erg ontevreden over David en betwijfelt of hij wel geschikt is als zijn opvolger. Omdat David echter de enige mogelijke erfgenaam is, wil Dench zijn neef toch nog een laatste kans geven. David moet voor hem het goud van Lupe Mirando terugvinden! Een onmogelijke opdracht, zo lijkt het, want deze schat aan gouden munten is ruim een halve eeuw geleden verloren gegaan.

En zo begint voor David een lange zoektocht, niet alleen naar dat goud, maar ook naar wie zijn oom nu eigenlijk is, en vooral naar wie hij zèlf is en wil zijn.

Specificaties

Christian Deterink
BookBuster
E-boek
Mannen, Vrouwen
2019
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stem:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Anderen bekeken ook

We adviseren je om eerst in te loggen voor het beste resultaat! Dat is mogelijk met je normale Schrijverspunt-account.
https://www.lekkerboek.nl/