Voor schrijvers, door schrijvers
  • Home
  • Filosofie van een krankzinnige - Jona Ester

Filosofie van een krankzinnige - Jona Ester

Charles is op een voor hem onbekende plaats. Deze werkelijkheid is niet de realiteit die hij gewend is. In deze wonderlijke wereld waar alles mogelijk is, moet hij zich hoeden voor de waanzin. Tijdens zijn magische reis door dit mysterieuze land ontmoet hij vele opmerkelijke personages, die hem a ...Lees meer
€ 17,95


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Plaats een review

Charles is op een voor hem onbekende plaats. Deze werkelijkheid is niet de realiteit die hij gewend is. In deze wonderlijke wereld waar alles mogelijk is, moet hij zich hoeden voor de waanzin.

Tijdens zijn magische reis door dit mysterieuze land ontmoet hij vele opmerkelijke personages, die hem allemaal mee proberen te sleuren in hun grimmige gedachtewereld.

Hij maakt vrienden die hem bijstaan in zijn dwaze reis vol avonturen, profetieën en krankzinnigen. Wat voor rol heeft de geheimzinnige nar, die zelf zo gek is als een persoon maar kan zijn, in dit verhaal van paradoxen en raaskallende filosofen? Zal Charles deze nachtmerrie van existentiële horror te boven komen, of zal hij verzwolgen worden door de kolkende zee van krankzinnigheid?

Een existentiële roman die de zoektocht naar zingeving in een schijnbaar zinloze wereld symboliseert.

Jona Ester
9789492585189
Schrijverspunt
230
Paperback
Mannen, Vrouwen
2021
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...