Skip to main content

Eenzame sok - Jeanine Lagendijk

9789462664913
Als moeder van drie nog thuis wonende kinderen, een baan als verpleegkundige en eigenaresse van een klein webshop, is mijn leven in Nederland al aardig gevuld. Tel daar een liefde in Italië en een oud huis in de Italiaanse heuvels bij op en het wordt een (soms erg) druk bestaan. Wanneer in Italië ...Lees meer
€ 15,55


  • Beschrijving
  • Specificaties

Als moeder van drie nog thuis wonende kinderen, een baan als verpleegkundige en eigenaresse van een klein webshop, is mijn leven in Nederland al aardig gevuld. Tel daar een liefde in Italië en een oud huis in de Italiaanse heuvels bij op en het wordt een (soms erg) druk bestaan.

Wanneer in Italië onverwacht een buurman met zeer bijzonder gedrag uit het niets verschijnt, is mijn innerlijke rust ver te zoeken. Het moment dat hij pal voor mijn neus mijn geliefde druivenplant afzaagt, is het begin van een psychologische strijd tussen mijn normale tolerantie en onbekende nieuwe gevoelens.

Omringt door de andere markante bewoners van het vergeten gehuchtje waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan wordt het een bewogen en bijzondere zomer.

Jeanine Lagendijk
9789462664913
Schrijverspunt
172
Paperback
2021