• Home
  • Een luisterboek van jouw boek

Een luisterboek van jouw boek

€ 150,00

Specificaties

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

De moderne media zijn niet meer weg te denken uit de boekenwereld. Steeds meer mensen lezen op een nieuwe manier. Een van die manieren is om een boek te beluisteren. Het is dan ook aan te raden om een luisterboek te laten maken van je boek.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij kan dit voor je verzorgen. We werken met professionele stemacteurs die met enthousiasme en vakkennis je boek omtoveren tot een luisterboek. Je kunt kiezen uit een vrouwelijke of een mannelijke stem, al naar gelang wat het beste past bij jouw verhaal.

Beluister hier twee stemvoorbeelden.

 Vrouwelijkklikhier

 Mannelijkklikhier

Schrijverspunt biedt dit aan tegen het allerlaagste tarief in de markt: Het inspreken kost slechts een halve eurocent per woord (excl. BTW). Daarnaast vraagt de stemacteur 10% van de netto verkopen (dus na boekhandelskorting) als vergoeding voor het gebruik van zijn stem.

Je kunt het luisterboek via Schrijverspunt uitgeven, maar dat is niet verplicht.
Laat je dit door Schrijverspunt verzorgen zijn de maandelijkse titelkosten € 7,50 euro excl. BTW. Wij zorgen ervoor dat je luisterboek wordt aangeboden via alle bekende luisterboekkanalen.

Indien je het luisterboek zelf wilt uitgeven worden de bestanden digitaal aangeleverd in MP3-formaat en ben je vrij ze zelf te distribueren.

Aanleveren van het manuscript kan als Word of als PDF bestand.

De termijn van oplevering wordt voorafgaand aan de opdracht besproken.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met ons op: uitgeverscontact@schrijverspunt.nl

Hier bestellen is niet mogelijk. Stuur ons een e-mail s.v.p.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft t/m 30 oktober 2020 een zeer aantrekkelijke aanbieding voor o.a. een luisterboek.
KLIK HIER voor meer informatie over deze actie!Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
Nog geen bestelling...