BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre (zie menu) om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.
Artikelen
Webshop categorieën
Webshop producten
Commentaar
PLG_SEARCH_PAGEBUILDERCKSEARCH
Leden
Zoeken - Inhoud

Voetballer in de tuin van Epicurus - Cas Raaijmakers

voetballerindetuinvanepicurus
... Bro is een bescheiden jongen uit de provincie. Hij wordt opgevoed door zijn opa, omdat zijn vader en moeder daar niet toe in  staat zijn. Op zeventienjarige leeftijd wordt hij profvoetballer om al na enkele wedstrijden getransfereerd te worden naar een topclub. In de grote stad komt hij era ...Lees meer
€ 17,95 stuk


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review
... Bro is een bescheiden jongen uit de provincie. Hij wordt opgevoed door zijn opa, omdat zijn vader en moeder daar niet toe in  staat zijn. Op zeventienjarige leeftijd wordt hij profvoetballer om al na enkele wedstrijden getransfereerd te worden naar een topclub. In de grote stad komt hij erachter wat een leven in de schijnwerpers inhoudt. Er wordt in de media een beeld van hem gecreëerd waar hij zichzelf niet in herkent. Behalve zijn zaakwaarnemer lijkt niemand hem meer  te geloven. Zich vasthoudend aan de werken van Epicurus zoekt hij de luwte van het bestaan.  Hij kiest voor een transfer naar Italië en  met een oude taxichauffeur als metgezel gaat hij op zoek naar zijn tuin van Epicurus, waar het leven in de verborgenheid en het vermijden van pijn centraal staan...  
'Voetballer in de tuin van Epicurus' is een eigentijdse roman over toeval en opzet, vriendschap en liefde, verstand en misverstand, wrok en vergeving en het recept voor levensgeluk. Het boek bestaat uit drie delen, die in willekeurige volgorde kunnen worden gelezen.
 
Net als in zijn vorige romans 'Eindeloze imperfectie' en 'Een week pillowtalk' blijft Cas Raaijmakers boeien door de hem kenmerkende snelle vertelstijl, verrassende wendingen en diepgang.

Specificaties

Cas Raaijmakers
9789462662995
Schrijverspunt
222
Paperback
Mannen, Vrouwen
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stem:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:

Anderen bekeken ook

We adviseren je om eerst in te loggen voor het beste resultaat! Dat is mogelijk met je normale Schrijverspunt-account.
https://www.lekkerboek.nl/