BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Welkom in de boekwinkel van Schrijverspunt. Vind hier je boek. Maak een keuze qua genre (zie menu) om verder te selecteren of maak gebruik van onze zoekfunctie als je wilt zoek op auteur of titel.

Panter Vierling - Willem J. de Wilde

cover_voorzijde_314333497
De Panter, een misdaadbestrijdingsorganisatie, krijgt opdrachten om zaken op te lossen die niet altijd zo voor de hand liggen. De organisatie heeft een strakke hiërarchiek en wordt gerund door een man die onbekend wenst te blijven. Zelfs zijn medewerkers weten niet wie hij is. Deze medewerkers zij ...Lees meer
€ 16,95 stuk


  • Beschrijving
  • Specificaties
  • Review
  • Plaats een review

De Panter, een misdaadbestrijdingsorganisatie, krijgt opdrachten om zaken op te lossen die niet altijd zo voor de hand liggen. De organisatie heeft een strakke hiërarchiek en wordt gerund door een man die onbekend wenst te blijven. Zelfs zijn medewerkers weten niet wie hij is.

Deze medewerkers zijn allen afgestudeerde juristen strafrecht, die na het behalen van hun titel geronseld worden, en een degelijke opleiding krijgen alvorens ze de straat op gaan.

Vijf zaken komen tot een oplossing en de verdachten worden overgedragen aan de officier van justitie voor verdere vervolging.

Willem J. de Wilde (1955) schreef tijdens zijn schooltijd in de schoolkrant van het 1e VCL in Den Haag. Ook schreef hij artikelen in het personeelsblad van een grote verzekeraar. Na zijn verhuizing naar Vogelenzang, begon hij de Panterverhalen te schrijven voor zijn kinderen, om hen zodoende te stimuleren meer te gaan lezen. 

Het verzekeringsvak heeft hij inmiddels verlaten en runt samen met zijn vriendin een horecabedrijf in Rijkevoort.

Specificaties

Willem J. de Wilde
9789462663251
Schrijverspunt
368
Paperback
2018
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stem:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:
We adviseren je om eerst in te loggen voor het beste resultaat! Dat is mogelijk met je normale Schrijverspunt-account.
https://www.lekkerboek.nl/