Loading...
Column
Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.

Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen. We publiceren columns in volgorde van ontvangst en maximaal een per dag. Bij veel inzendingen is het dus mogelijk dat je column pas weken later zichtbaar is.

Columns

Zonder afscheid

Niet lang geleden leefde ik mijn leven zoals ik het gewend was. De dalen ondiep als de kuiltjes in mijn wangen en de pieken niet hoger dan tot mijn knie. Familie, vrienden, een huis en een baan, maar de leegte in mij was voortdurend aanwezig en smoorde elk greintje daadwerkelijk geluk. Ik zocht nooit bewust naar je, want ik wist niet dat jij degene was, die ik zo miste.Totdat ik jouw foto op internet zag en eindelijk ontdekte waar ik al jaren naar verlangde.

Eenvoudig, maar prachtig en krachtig bovendien. Jouw uiterlijk beviel me meteen en maakte me nieuwsgierig naar je innerlijk. Na het eerste contact bevestigde jij al snel mijn hooggespannen verwachtingen. We wisselden gegevens uit en niet lang daarna stond je, precies op het afgesproken tijdstip, voor mijn deur. Je bleek niet alleen mooi en gezegend met een sterke persoonlijkheid , maar tevens betrouwbaar. Wel was je in het begin nog wat gesloten en herkende ik je niet direct van de foto. Met alle liefde en geduld hielp ik je echter uit je schulp en stap voor stap groeiden we naar elkaar toe. Ik waande mij in het paradijs. Samenzijn met jou gaf me vreugde, verbreedde mijn horizon en maakte ongekende gevoelens in mij los. Dag en nacht wilde ik bij je zijn. Ik wilde je voelen, proeven en bestijgen. Ik wilde één met je zijn.

We kwamen op plekken waar ik nog nooit was geweest. Je maakte mijn leven bijzonder en compleet. De verre reizen samen waren geweldig, maar het meest genoot ik nog van de alledaagse dingen. Met zijn tweeën boodschappen doen, samen naar de stad of gewoon gezellig thuis, waar ik mijn ogen niet van je kon afhouden. Alleen, des te meer ik van je ging houden, des te groter werd mijn angst om je kwijt te raken. Ik wilde je eeuwig bezitten en door je te ketenen, behield ik je hopelijk voor mij alleen.

Natuurlijk heb ik ze wel naar je zien staren, merkte ik dat ze zich aan je verlekkerden en probeerden kans op jou te maken. Wat ik vreesde, gebeurde uiteindelijk ook. Na drie geweldige maanden was onze liefde op een donkere ochtend opeens voorbij. Ik haastte me naar beneden om op tijd te zijn voor mijn werk, maar bij het hek waar tot voor kort mijn geliefde Voque Transporter stond, lag nu nog slechts het doorgeknipte kettingslot op de grond.
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 937
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nomineer deze schrijver!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de blauwe button te klikken.