Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Woensdag

Gisteren, dinsdag riep ik nog: morgen doe ik een dag helemaal niets, echt helemaal niets. En niets is natuurlijk op bed blijven liggen, ontbijtje niet te moeilijk koppie thee. Bank hangen, bank hangen en weer bank hangen. Okee vanochtend werd ik zoals zo vaak wakker gemaakt door Froukje, Froukje is mijn oude lieve dove poes. Met een blik op mijn wekker sprong ik uit mijn bed, waarna ik per direct terug sprong, ben immers vrij vandaag. Kon praten als brugman tegen dove Froukje maar ze wist niet van ophouden, er werd in mijn haar gewoeld en als ze de kans krijgt een vieze natte kattetong die het puntje van mijn neus weet te vinden.  Froukje heeft geen wekker nodig, en door Froukje heb ik ook geen wekker nodig, ze wil gewoon om  8 uur in de ochtend een poezenontbijtje.
Nu ik  dan toch uit bed ben, en het is droog buiten voor de verandering kan ik net zo goed naar de Fiesta groepsles van de sportschool, en het was echt leuk even het luie zweet er uit dansen. Ondertussen was het weer gaan regenen, waardoor ik kletsende nat thuis kwam, maakt niet uit het is altijd leuk om door de stad naar huis te fietsen en thuis direct onder de douche. Helemaal fit de hele dag lekker bezig, hokje opruimen, moet ruimte komen want zondag komt er stookhout, is dat maar klaar. Fietsband plakken. Container schoon maken kan die fijn nat regenen  en dan morgen op de kop zetten. Er lag ook nog een stapeltje boekhouding, en op einde van de middag bij moeder op bezoek. Om half  zeven thuis. gelukkig stond er nog wat aardappels van gisteren, snel opbakken en een vegaburger erbij.
Om acht uur zat ik dan op de bank heerlijk wat zat ik toen lekker op de bank, bankhangen misschien volgende week woensdag.
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 330
(Gemiddelde waardering 4 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Alle gepubliceerde inzendingen

Geef een waardering voor een artikel
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Hoogste beoordeelding:

Schrijfwedstrijden

Water & Dorst

Je tong als leer, je stem schor en je hoofd daas. Je snakt, je hunkert, je wil! Verlossing. De oase die opdoemt uit de winderige zandvlakte die Dagelijks Leven heet. Je eigenste schrijftafel! De…

Boekentip

Top 10 : Meest gelezen

BookBuster