Meer van deze schrijver lezen?

 • Columns

  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
 • Meedoen?

  Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
 • Beoordelen

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Column

Jouw column hier toevoegen?

Week 1

De éérste week van 2018 hebben we ook al weer gehad. Gelukkig is het nu gedaan met de goedbedoelde nieuwjaarswensen. Gelukkig Nieuwjaar Folle Lok en Seine, alles wat wenselijk is en vooral een gezond nieuwjaar, en dan de drie kussen en maar hopen dat je daar niet een virus door oploopt, half Friesland of misschien zelfs half Nederland loopt te snotteren en te proesten. Gelukkig na 6 januari kan je zeggen , hé joh "het heurt niet meer". 
Na alle feestdagen, zoals Kerst en de Jaarwisseling worden genoemd en de nieuwjaarsborrels was het dus vandaag een dag waar van je denkt, dit was toch een misselijke rot dag, en morgen ook weer naar kantoor en naar de sportschool en gezond eten in huis halen. Weet je ik doe het niet meer en ik wil het niet meer en ik wil ...ja wat wil ik eigenlijks waarom ben ik nu zo chagerijnig. En als ik goed nadenk heb ik dit elk jaar in de éérste of na de éérste week van januari, de 1e week januari burnout.
Ga zo de kersen bonbons en de fles cognac uit de kast halen, mag toch nog vandaag? Alles mag in de éérste week van het jaar, morgen begint de tweede week.
Dit artikel delen?
Pin It
 • Hits: 491
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meer schrijfactiviteiten

De schrijfopdracht. Net iets lastiger...

Maar een schrijfopdracht is ook leuk en spannend.Ken jij ook van die momenten waarop je totaal geen inspiratie hebt en niet tot schrijven kunt komen? Misschien kan het lezen of uitvoeren van een…