Columns

Columns op Schrijverspunt
Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.

Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Graag eerst even inloggen. We publiceren columns in volgorde van ontvangst en maximaal een per dag.

Waardeer je een column? Breng dan s.v.p. een stem uit van 1-5 (5 is de hoogste waardering)

Week 1

De éérste week van 2018 hebben we ook al weer gehad. Gelukkig is het nu gedaan met de goedbedoelde nieuwjaarswensen. Gelukkig Nieuwjaar Folle Lok en Seine, alles wat wenselijk is en vooral een gezond nieuwjaar, en dan de drie kussen en maar hopen dat je daar niet een virus door oploopt, half Friesland of misschien zelfs half Nederland loopt te snotteren en te proesten. Gelukkig na 6 januari kan je zeggen , hé joh "het heurt niet meer". 
Na alle feestdagen, zoals Kerst en de Jaarwisseling worden genoemd en de nieuwjaarsborrels was het dus vandaag een dag waar van je denkt, dit was toch een misselijke rot dag, en morgen ook weer naar kantoor en naar de sportschool en gezond eten in huis halen. Weet je ik doe het niet meer en ik wil het niet meer en ik wil ...ja wat wil ik eigenlijks waarom ben ik nu zo chagerijnig. En als ik goed nadenk heb ik dit elk jaar in de éérste of na de éérste week van januari, de 1e week januari burnout.
Ga zo de kersen bonbons en de fles cognac uit de kast halen, mag toch nog vandaag? Alles mag in de éérste week van het jaar, morgen begint de tweede week.
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 404
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Alle gepubliceerde inzendingen

Geef een waardering voor een artikel
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Hoogste beoordeelding:

Schrijfwedstrijden

Boekentip

Top 10 : Meest gelezen

BookBuster