Column

SCHRIJFACTIVITEIT: COLUMN

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Maximaal 750 woorden

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

420

AANGEPAST:

06 maart 2021

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Geef s.v.p. alleen 5 sterren als het werk perfect is en jij geen verbeteringsmogelijkheden ziet. Schrijvers stellen jouw tips en opmerkingen vooral op prijs.
10.03.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ja, je hebt een punt ik voel me zeker geroepen! Maar ik heb daar nog wat lef voor nodig, denk ik...
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
07.03.21
Graag je feedback a.u.b.:
Dat vond ik ook al eigenlijk... Ik heb het al eens wat associatief aangeraakt in mijn gedicht Klaar komen om wat te teasen, geen reactie gehad daarop. Maar de woorden kut en neuken die bezorgen mij nu eigenlijk ook wel rillingen om een of andere reden.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.