Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Vroeger

Op haar stoel ,dicht bij de kachel, tikkend met haar breipennen keek ze naar ons. Wij zaten op de bank schuin tegenover haar. En wij keken naar de pennen die langzaam een sok maakte. Oma was een multifunctionele vrouw ze kon breien zonder te kijken. Is bijna klaar hè oma vroegen mijn ogen.bijna zei haar glimlach Ik weet niet hoelang het duurde maar het leken uren dagen .maar die dag waren ze klaar . Mijn nieuwe Door oma gebreide. sokken. Ik trok ze gelijk aan en voelde me rijk. NIEUWE Door oma gebreide sokken. Trots ging ik naar huis . De sokken maakten mijn voeten warm nee heet.maar ik wilde ze niet uit. Oma sokken waren bijzonder . Ik ging naar bed met sokken aan en met een zaklamp kon ik onder de dekens mijn sokken bewonderen. Midden in de nacht werd ik wakker met hete zwetende voeten. Dus toch maar uitgetrokken . Jaren heb ik deze sokken gehad. Ze gingen maar niet af. Opa ging heen en nam oma al snel mee. De sokken pasten niet meer maar ik heb ze nog jaren gehad. Soms sluit ik mijn ogen . Dan ruik ik de mottenballen geur en hoor ik de tikkend pennen . Dan hoop ik dat als ik mijn ogen open de sokken bijna klaar zijn en ik de glimlach zie die zegt : BIJNA
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 430
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten