Columns

Columns op Schrijverspunt
Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.

Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Graag eerst even inloggen. We publiceren columns in volgorde van ontvangst en maximaal een per dag.

Waardeer je een column? Breng dan s.v.p. een stem uit van 1-5 (5 is de hoogste waardering)

Vluchten

Vol angst rennen we met een enorme groep mensen weg. We willen hier niet blijven. We kunnen hier niet blijven. Het is te beangstigend. Mijn hart klopt als een gek in mijn hals. Telkens kijk ik achter me, kijkent als er niemand met een geweer achter me aan komt. Ik moet hier weg denk ik hard op. Weg van deze plek, het is te gevaarlijk. Weg om mij zelf te redden, maar ook mijn kinderen die komen. We blijven rennen, af en toe valt er een. Je probeert ze snel overeind te helpen, maar soms lukt het niet. Soms moet je ze laten liggen. Met tranen over mijn wangen dwaal ik over de wegen. De hartslag hoog, maar ik moet blijven rennen. Niemand die ons begrijpt wat me doen, hoe beangstigend we zijn. Er gaat van alles door mijn hoofd. Mijn ouders ben ik al kwijt, ik mis ze. Voor hun doe ik het ook. Vluchten moet ik. Vluchten, weg van deze plek.
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 798
(Gemiddelde waardering 4 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Alle gepubliceerde inzendingen

Geef een waardering voor een artikel
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Hoogste beoordeelding:

Schrijfwedstrijden

Boekentip

Top 10 : Meest gelezen

BookBuster