Voor schrijvers, door schrijvers
 • Columns

  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
 • Meedoen?

  Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
 • Beoordelen

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Column

Jouw column hier toevoegen?

Vandaag is rood(2)

Het klimaat verandert. Dat had u ook al in de gaten. Vooral de laatste jaren wordt het extremer, meer hitte, meer droogte en toch meer water. Er komt nog een klimaatsverandering aan. En wel op de beurs. U dient te gaan wennen aan lagere koersen en dat voor een langere tijd. Het beursklimaat staat aan de vooravond van significante veranderingen.

 Zo is er een historisch besluit om reizigers van de EU niet meer toe te laten in de VS wanneer ze met het vliegtuig willen komen. Een ongekende maatregel waarvan niemand het effect durft te voorspellen. De lachende derde is het milieu hier, dat wordt er sowieso beter van, dus toch nog een lichtpuntje. Wie de beurscrashes uit het verleden naast elkaar legt (in grafiekvorm) ziet dat er ook weer herstel op zal treden. Zelfs daar is een patroon in te vinden. En ja, ook u kunt daar voordeel van hebben. Zoals vaker gezegd; alles staat op internet.

Dit artikel delen?
 • Hits: 62
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)

Reacties   

# RE: Vandaag is rood(2)Guido Aerts 12-03-2020 10:15
Trumpaniek: geen Europeanen meer binnen (Aziaten wel?)en alle zieke oudjes op cruises naar Europa sturen. In 1973 was de olie op, nu is er teveel. Wat vandaag rood is, kleurt morgen groen, maar intussen lachen we groen. :-x
# Vandaag is rood(2)Luc Verschuren 12-03-2020 10:25
Het rood zal nog even aanblijven Guido. Morgen groen, zal niet gebeuren. Ik hou het op een maandje of 3 of 4 voordat er weer een beurslente is. Cash is King tot die tijd.

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal