Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Column

Aantal gepubliceerde inzendingen: 668

Vandaag is rood(2)

Het klimaat verandert. Dat had u ook al in de gaten. Vooral de laatste jaren wordt het extremer, meer hitte, meer droogte en toch meer water. Er komt nog een klimaatsverandering aan. En wel op de beurs. U dient te gaan wennen aan lagere koersen en dat voor een langere tijd. Het beursklimaat staat aan de vooravond van significante veranderingen.

 Zo is er een historisch besluit om reizigers van de EU niet meer toe te laten in de VS wanneer ze met het vliegtuig willen komen. Een ongekende maatregel waarvan niemand het effect durft te voorspellen. De lachende derde is het milieu hier, dat wordt er sowieso beter van, dus toch nog een lichtpuntje. Wie de beurscrashes uit het verleden naast elkaar legt (in grafiekvorm) ziet dat er ook weer herstel op zal treden. Zelfs daar is een patroon in te vinden. En ja, ook u kunt daar voordeel van hebben. Zoals vaker gezegd; alles staat op internet.

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Luc Verschuren
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 236
Publicatie op .
Tags: Columns

Geef een waardering voor: "Vandaag is rood(2)"

Geschreven door Luc Verschuren . Geplaatst in Column.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...