Voor schrijvers, door schrijvers
Blog

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 643

Vandaag is rood(2)

© Luc Verschuren op .
[Klik op de profielnaam of -afbeelding voor een overzicht van zijn/haar schrijfactiviteiten.]

Het klimaat verandert. Dat had u ook al in de gaten. Vooral de laatste jaren wordt het extremer, meer hitte, meer droogte en toch meer water. Er komt nog een klimaatsverandering aan. En wel op de beurs. U dient te gaan wennen aan lagere koersen en dat voor een langere tijd. Het beursklimaat staat aan de vooravond van significante veranderingen.

 Zo is er een historisch besluit om reizigers van de EU niet meer toe te laten in de VS wanneer ze met het vliegtuig willen komen. Een ongekende maatregel waarvan niemand het effect durft te voorspellen. De lachende derde is het milieu hier, dat wordt er sowieso beter van, dus toch nog een lichtpuntje. Wie de beurscrashes uit het verleden naast elkaar legt (in grafiekvorm) ziet dat er ook weer herstel op zal treden. Zelfs daar is een patroon in te vinden. En ja, ook u kunt daar voordeel van hebben. Zoals vaker gezegd; alles staat op internet.

Dit artikel delen?
Waardering voor je inzending op Schrijverspunt

Graag je waardering voor : Vandaag is rood(2)

Aantal hits voor dit artikel: 169
 
KLIK OP HET GEWENSTE AANTAL STERREN (1-5)  OM EEN WAARDERING TE GEVEN EN/OF SCHRIJF SVP EEN KORTE REVIEW
5 sterren = zeer de moeite waard, 4 sterren = de moeite waard, 3 sterren = lezenswaardig, etc..
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!
De waardering voor dit artikel:
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Reacties   

# RE: Vandaag is rood(2)Guido Aerts 12-03-2020 10:15
Trumpaniek: geen Europeanen meer binnen (Aziaten wel?)en alle zieke oudjes op cruises naar Europa sturen. In 1973 was de olie op, nu is er teveel. Wat vandaag rood is, kleurt morgen groen, maar intussen lachen we groen. :-x
# Vandaag is rood(2)Luc Verschuren 12-03-2020 10:25
Het rood zal nog even aanblijven Guido. Morgen groen, zal niet gebeuren. Ik hou het op een maandje of 3 of 4 voordat er weer een beurslente is. Cash is King tot die tijd.

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen

A Taste of Talent ?

Elke keer, bij een nieuw bezoek aan deze pagina, een ander en actueel leespakket!
Wist je?

Random:

Fragiel
| ©Inspiratiewater EE | Poëzie