Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Toeval of opzet in de opzet van een krant

Vandaag opende ik de Stentor en dan bedoel ik niet de krant van papier, maar de online versie, zoals ik bijna elke dag doe. Ik lees al jaren deze krant, alleen al om op de hoogte te blijven van de regionale nieuwtjes. Houd ook altijd Mensenlinq in de gaten, zodat ik weet wie wanneer overleden is. Het is gek, maar zo steek ik nu eenmaal in elkaar.
Eerlijk gezegd sta ik iedere keer op het punt om de site uit mijn favorieten te gooien, want goedbeschouwd, wat kan mij die verbouwde dames (en heren) die smakken geld verdienen door in de aandacht te treden met hun foto’s en artikeltjes.

Maar vandaag trof mij iets op de algemene pagina : een artikel over een doodzielige baby in Breda, die in november 2017 het zoveelste slachtoffertje bleek te zijn geworden van huiselijk geweld en drugsgebruik van zijn papa (Ik lees niets over mama?) staat pal naast één die handelt over BN’er Gordon, die openbaar maakt, dat hij soms naar de cocaïne grijpt om zijn rotgevoel kwijt te raken. En daaronder een foto van een jonge vrouw lees:  moeder, die een “pikante” selfie maakt met in de hoek een fotootje van haar dochtertje. De tekst die er bij staat  "Opvoedkundige: pas op met het plaatsten van een foto van je kind op sociale media lijkt bijna bij een andere foto te horen.

Ik bekijk het me allemaal; de drie artikelen staan zo passend naast en onder elkaar, dat het geen toeval is. Misschien is die krant toch niet zo waardeloos. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig.

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 345
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Alle gepubliceerde inzendingen

Geef een waardering voor een artikel
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Hoogste beoordeelding:

Schrijfwedstrijden

Water & Dorst

Je tong als leer, je stem schor en je hoofd daas. Je snakt, je hunkert, je wil! Verlossing. De oase die opdoemt uit de winderige zandvlakte die Dagelijks Leven heet. Je eigenste schrijftafel! De…

Boekentip

Top 10 : Meest gelezen

BookBuster