Voor schrijvers, door schrijvers
Column

Column

Aantal gepubliceerde inzendingen: 657

Snel kakken heft veroudering op..

Hoe sneller je wandelt, hoe minder snel je veroudert, blijkt uit nieuw onderzoek. Dat verschil is al op 45-jarige leeftijd te zien.

Om precies te zijn gaat het om je hoogste wandelsnelheid zonder dat je rent. Wie als kind een traag wandeltempo heeft, blijkt op 45-jarige leeftijd sneller verouderd te zijn dan wie harder loopt. Hersenen, longen, tanden en het immuunsysteem bleken in een slechtere conditie bij de langzame lopers. 

Bron(nen):   Science Daily

Wij van Absurdistisch Magazine vroegen Prof. Dr. Mr. Ing. R.Leijdecker (1955) van het onderzoeksbureau O.L.L naar zijn mening: Leijdeckers: Er is door mij al eerder een onderzoek gedaan naar dit verband , maar ik zet daar wat buitengemeen interessante kanttekeningen bij. Zo ben ik zelf bijvoorbeeld een langzame wandelaar maar een buitengewoon snelle kakker. Mensen die snel kakken leven langer dan mensen die langzamer kakken. 

Om precies te zijn gaat het om je hoogste kaksnelheid zonder dat je op de plee zit. Wie als kind een snel kaktempo heeft blijkt op 45-jarige leeftijd zelfs te verjongen. Maar omdat ikzelf langzaam wandel heft mijn snelle kaktempo dat weer op, dus zo simpel ligt het allemaal niet.

Zo wees mijn onderzoek ook uit dat mensen die langzaam pissen meer last hebben van ingegroeide teennagels WAARDOOR zij langzamer gingen wandelen en dus sneller ouder werden. Tenzij ook zij sneller kakten.

Ik bedoel maar, er zitten meer haken en ogen. Voor hetzelfde geld kun je poneren dat een kaassouflé de snackequivalent van een landmijn is. Begrijpt u waar ik heen wil? 

Je kunt wel van alles beweren!

Aldus prof. Leijdecker

 

Dit artikel delen?
Auteur: ©Paco Painter
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 120
Publicatie op .
Tags: Columns

Geef een waardering voor: "Snel kakken heft veroudering op.."

Geschreven door Paco Painter . Geplaatst in Column.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
09.07.20
Feedback:
Correctie i.v.m. oude waarderingen
  • Lezenswaardig:
    60%
Show more
0 van de 0 respondenten vond deze review nuttig

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!