A Waegeman

Scheve schaatsen

© A Waegeman op 07.08.2021.

\
Scheve schaatsen
Ik kom niet zoveel op Instagram. Dat is " the place to be" als je het leven van bekende vedetten wil volgen. Steeds op hun best en supergelukkig. Soms vraag ik me af of er Instagram-pilletjes bestaan. Altijd goed uitziend en suuuper gelukkig. Sorry maar dan heb ik altijd iets van.. I don't buy that shit.
Zo zag ik een bekende Nederlandse zanger passeren. Die is op reis geweest met zijn (ex-?) vrouw. Zijn die nu weer samen? vroeg ik mij af.. Ik voelde een bepaald Dag Allemaal gehalte naar boven komen en wou de zaak wat verder bestuderen. Aan de reacties te zien leek het er wel op. Wat een vreugde en geluk werd er toegewenst aan de man die zijn vrouw horens had gezet. Eén reactie was volgens mij normaal te noemen." Ik hoop dat het bij één vrouw blijft."
Kijk, dat zat ik dus ook te denken toen ik al dat geforceerd gelofzang zat te lezen. Is het geloven in iets of is het jezelf wat wijsmaken dat er iets is? "Hoe je jezelf zo kwetsbaar durft op te stellen M.. . Fantastisch " las ik ook nog.
Ongelooflijk hoe vergevingsgezind fans toch kunnen zijn. Zijn kwetsbaarheid hangt ergens tussen zijn middel en zijn tenen, en als je die dan durft op te stellen is het altijd win-win.
Zo zie je maar.
Enkel lofzang voor de vent die een scheve schaats heeft gereden.
Je zou voor minder. Ik zou het zelfs iedereen aanraden na het lezen van al die onwaarschijnlijk positieve wensen van geluk en liefde.
Een re-boost van complimenten aan je eigen adres, dat kan je toch niet laten liggen zoiets!
Ook de ex van de zanger van een bekend broersduo reageerde met veel hartjes en liefde.. Die zal het inderdaad niet aan haar hart laten komen nu ze in St Martens Latem haar hartje kan ophalen tussen de crème de la crème van kunstenaars en vedetten.
Ik stond erbij en keek ernaar en dacht, doe toch allemaal eens normaal, die vent heeft zijn vrouw en gezin bedrogen en haar diep gekwetst.
Mijn onschuld ben ik al lang kwijt en mijn naïef geloof in de liefde ook, zeker als ik zoiets lees. Show moet er zijn, maar niet ten koste van "echte" liefde. En die hoef je volgens mij niet altijd in het lang en het breed uit te smeren op social media. Enkel als je jezelf moet overtuigen misschien?
Geplande einddatum publicatie van deze inzending:
02-09-2023

Hits: 622

Enthousiast over deze inzending?

Dank voor het lezen van de inzending van deze schrijver. Je kunt nu een reactie geven, meer publicaties lezen of bijv. zelf meedoen aan een schrijfactiviteit. Klik hieronder s.v.p. op de gewenste mogelijkheid!

 •   Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk hieronder of klik eerst op TOELICHTING voor de werkwijze.
  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  21.08.21
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Graag gelezen, dit, bedankt!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  08.08.21
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Wat betekent 'die zijn vrouw horens had gezet'? Verder is je mening glashelder!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 •   Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: Stem 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   

  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
  Klik op Commentaar bij de mogelijkheden.
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
 • ZELF MEEDOEN

  Eerst inloggen s.v.p.! Meedoen is alleen mogelijk voor leden. Nog geen lid? Je kunt je gratis registreren als lid.

 • Alle inzendingen in COLUMN

  Klik op een titel om de inzending te lezen.

COLUMN

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Maximaal 750 woorden