Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

pen en papier of toch een geweer

Pen en papier, dat zijn onze wapens nu. Is het niet? we beschermen ons door media en door de kracht van de menigte. Maar is dat echt zo? Want als we ons kunnen redden met pen en papier. waarom, waarom? Maken we nog wapens. Waarom, waarom? Sturen we nog legers naar landen. We kunnen ons toch redden met pen en papier. de waarheid is denk ik: Dat de mensen zouden willen. dat ze zo sterk zijn, zo sterk dat ze echt bij pen en papier blijven. Want stel je voor dat je de keuze had in een gevaarlijke situatie. de keuze tussen: pen en papier, of een geweer. Met de pen en papier zou je nobel zijn, en andere kunnen redden. maar met het geweer kan je jezelf redden. En neem maar van mij aan: je eigen leven lijkt in die paar seconden dat je te kiezen hebt opeens zo veel belangrijker! Want dan zou jij toch nog kunnen leven, dan kan je anderen helpen. Maar jij bent dan ook schuldig, je schoot per slot van rekening iemand dood! en hoe slecht iemand ook zijn mag, we zouden nooit maar dan nooit! Voor iemand moeten of mogen besluiten of die het nog waard is om te leven. hoeveel bloed er ook aan de handen zit gekleefd. Bij welk land of welke club die ook is aangesloten. want, Verlaag je je dan ook niet tot hetzelfde niveau. Wat je reden ook is, die trekker over halen is moord! Het zal dan altijd een eeuwige cirkel van moorden en beschuldigen zijn. Kunnen we het niet proberen, proberen die godvergeten al zo lang bestaande cirkel te doorbreken. Vanuit welke aard je het ook doet, moord is en zal altijd moord blijven!
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 666
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten