Column

SCHRIJFACTIVITEIT: COLUMN

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Maximaal 750 woorden

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Ommekeer

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
Mens
U bent wellicht trots op 't industrieel revolutionair zijn. Daar bovenop heeft u biochemisch geweld in handen. U heeft het natuurlijk evenwicht doen duizelen.
Het is natúúrlijk logisch dat u zo spoedig mogelijk van de top van de voedselketen moest worden verstoten.
Omdat u de snelheid tot vermenigvuldigen mist en álles tot in den treuren integraal moet overleggen verloor u gaandeweg terrein.
Met een vaccinatie alléén kunt u het van een virus als COVID-19 niet winnen. Het wordt hoog tijd voor natuurlijke selectie en rangorde waardoor u kracht verliest.
Grootmachten die verslagen worden door een miniscule virusdeeltjes. Een meesterlijke zet van Moeder Natuur.
 
Noot van de schrijver:

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.