Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Nog 2 maanden

Goedemorgen mama... Ik heb vandaag niet gedroomd over kikkers. Ik voel na 6 maanden in het stapelbed de veren van het ikea-matras in mijn rug prikken. Nog 2 maanden tot hij het huis uit gaat.
Ik ga boodschappen doen bij de Lidl. Ik probeer veel leuk te maken voor de kinderen, maar boodschappen doen bij de Lidl is niet leuk. Alexandra wil mee. Ik leg haar uit dat boodschappen doen bij de Lidl eigenlijk een soort sport is. We moeten samenwerken in een team. Zij maakt het lijstje. Ik zoek tussen de dozen. Bij de kassa heb je 5 seconden om de spullen van de band te pakken en dan zo snel mogelijk weg. Ze snapt er niets van maar lacht.
Zondag staat verder in het teken van het huishouden en de cavia's. Alexandra maakt met haar buurmeisje maxi cosi's van hun helmen. Rosa maakt cavianieuws. Ik hoop dat ze hun liefde overleven.
Ik wil nu even zonder kinderen zijn. Ik merk dat mijn geduld dagelijks rond 20.00u op is. Ik moet iets strijken in de slaapkamer. Alexandra roept en Rosa wil dat ik nog 1 keer, voor de 6e keer, naar haar spreekbeurt luister. Santos vraagt of ik salsa wil dansen. Ik zeg nee en 2 uur later vraagt hij of ik een ander heb. Jezus, ik wil dat hij het huis uitgaat, weg. Ik ga toch weer in op zijn beschuldigingen, maar zeg voor het eerst dat ik echt niet meer van hem hou
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 306
(Gemiddelde waardering 4 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten