Column

SCHRIJFACTIVITEIT: COLUMN

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Maximaal 750 woorden

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

WAARDERING

HITS:

366

AANGEPAST:

25 november 2021

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Geef s.v.p. alleen 5 sterren als het werk perfect is en jij geen verbeteringsmogelijkheden ziet. Schrijvers stellen jouw tips en opmerkingen vooral op prijs.
08.12.21
Graag je feedback a.u.b.:
Duidelijk.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
29.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Helaas stond deze man ook bij de gemeenteraadsverkiezingen in mijn woonplaats te brallen. En nog erger: ze komen met een zetel in de gemeenteraad. Je kunt niet genoeg waarschuwen. Dank voor je column en stellingname Ewald.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
25.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Heel goed geschreven, Ewald!
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
24.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Het zijn heftige tijden. Met tussen wit en zwart nog allerlei grijzen. Zoals Locke al beschreef: de meeste kennis komt van ervaring maar geen een mens of enkele ervaring is genoeg om een complete foutloos begrip van de wereld te creëren. Daar sluit ik me bij aan. Zeker in discussies over religieuze, morele of politieke overtuigingen is het vaak onduidelijk wie er nu eigenlijk 'gelijk' heeft . Niemand heeft absolute wijsheid. Ik snap jouw standpunt overigens goed. Sommige dingen gaan over overkoepelende grenzen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ewald Hagedorn 24.11.21
    Zo is het zeker, Odette. Ik pretendeer beslist niet de wijsheid in pacht te hebben, maar er is niet veel kennis en ervaring voor nodig om ‘het kwaad in de wereld’ te herkennen. Dank voor je reactie.
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.