Voor schrijvers, door schrijvers

Column

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.

507 Hits

Publicatie op:
milieu bewust
De parking van de winkel lag vol afval door onbekende die zijn komen winkelen of door jongeren die er rond hangen.Zelf ben ik geen milieu vervuiler.
Ik heb geen auto,dus ik doe alles met de fiets of te voet en soms met de bus.
Maar goed vandaag kreeg ik een compliment van een vrouw die ik niet kende.
Ze zei dat ik verstandig was omdat ik mijn afval in de vuilbak gooide.
Ik reageerde met te zeggen beter dan mijn afval op de grond te gooien.
Dat is waar zei ze.Tegenwoordig gooien veel mensen hun afval overal waar ze maar komen terwijl er vuilbakken genoeg zijn.en toch blijven mensen massaal afval dumpen.
Sluikstorten hun afval dumpen en zo veel meer...
Als ze dit al doen wat gaat het dan in de toekomst zijn.
Mensen die hun afval op de grond gooien zouden strenger aangepakt moeten worden.
Mensen die netjes hun afval in de vuilbak gooien zouden beloond moeten worden in plaats van de dupe te zijn van de vervuilers

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "milieu bewust"

11.07.20
Feedback:
Een kritisch stukje over het milieu Jonas, ik vind het erg mooi! JE hebt echt je best gedaan! Ik vind het prachtig! Dank je wel
  • Schrijfkwaliteit
    3/5
Show more
0 van de 1 lezers vond deze review nuttig