Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Mijn advies aan Madonna

Madonna. Wie kent haar niet. Het was even rustig rondom haar tengere persoontje. Maar na een afwezigheid van twee jaar is er toch weer een teken van leven. En dat doet me deugd. Je maakt je toch sneller zorgen om iemand die de vijftig al lang en breed gepasseerd is. Want uiteindelijk iedereen Dies Another Day toch?

Maar de radiostilte is letterlijk doorbroken.

De Material Girl is boos. Teleurgesteld. Verraden. Via social media gaf Madge (dat is Madonna voor intimi) aan dat er nummers van haar nieuwe album Rebel Heart 'uitgelekt' zijn. Of dit een publiciteitsstunt is of dat dit daadwerkelijk gebeurd is, laat ik gemakshalve even in het midden. Het zou iemand in haar inner circle betreffen die dacht over haar rug even een extra zakcentje te kunnen verdienen. Als dit echt waar zou zijn, dan stel ik M. (Dat is Madonna voor héél close intimi) in haar gelijk. 'Girl, gone wild', zou ik zeggen. Maar houd het binnen de perken. Express Yourself zoveel als je wilt, maar ga iemand niet helemaal bont en True Blue slaan, want daarmee doe je niets meer dan Causing a Commotion, ook al denk je dat het Human Nature is. Voor je het weet ben je zo de Voguedij kwijt over je lieftallige kroost. En dan gaat je Papa ook weer Preachen enzo. Nee, dat wil niemand. Cherish wat je hebt! Kijk, je hoeft nu ook weer niet een American Pie in iemand z'n gezicht te smijten. Dat is weer net te kinderachtig. Zoek iets dat er tussenin ligt is mijn advies.

Ik vind het veel te heerlijk eindelijk weer eens van je gehoord te hebben , ik heb nu echt niet de Power om Goodbye te moeten zeggen. Dat snap je toch wel?

Lieve M. Nogmaals, Ik Jump van blijdschap dat je weer terug in ons midden bent, blijf dat vooral doen. Want geloof me, niemand wil jou Frozen onder de grond zien liggen!

Jerome
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 1259
(Gemiddelde waardering 4.5 met 2 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten