Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Meterstanden

columnsEr valt veel voor digitaal te zeggen, maar toch zijn er zaken die ik nooit digitaal zou willen regelen, zoals bijvoorbeeld telebankieren, er gaat mij te veel mis in de vorm van rekeningen leeghalen door personen die daartoe geen machtiging hebben. Hoewel je natuurlijk nooit kunt weten wat de toekomst zal brengen, dus zeg nooit 'nooit'.
 
Nu verzocht mijn energiebedrijf me onlangs de meterstanden digitaal door te geven. Dat leek me geen kwaad te kunnen, en aangezien ik nog niet zo lang digitaal ben, wilde ik als oefening aan het verzoek voldoen. Fluitje van een cent, leek me.
 
Een week later kreeg ik een herinnering: of ik de meterstanden wilde doorgeven. Bellen dus. Doorkiesmenu. Wilt u dit, kies dan dit, wilt u dat, kies dan dat, tot ik eindelijk de meterstanden telefonisch kon doorgeven. Maar het bleef knagen dat ik misschien iets niet goed had gedaan. Dus nogmaals bellen: alle medewerkers zijn in gesprek, blijft u aan de lijn, we doen ons best u zo snel mogelijk te woord te staan.
 
Ongeveer twintig minuten later, ja ik ben een volhouder, meldde zich een vriendelijke dame. Ik legde uit wat ik allemaal had ondernomen om de gewenste meterstanden door te geven. Digitaal was wellicht toch niet zo handig? Jawel, normaal gesproken had alles goed moeten gaan, maar er was een computerstoring geweest. Ooo, ja dan houdt alles natuurlijk op...
 
Voor de zekerheid noteerde zij mijn meterstanden nogmaals rechtstreeks in haar computer, en nu moest alles echt kloppen. Inmiddels waren we drie kwartier verder. Tja.
 
 
© Romanie Blogpop
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 1274
(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Alle gepubliceerde inzendingen

Geef een waardering voor een artikel
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Hoogste beoordeelding:

Schrijfwedstrijden

Boekentip

Top 10 : Meest gelezen

BookBuster