1 post
 • images/deelname/Column.jpg
  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  Maximaal 750 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  417 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 01-11-2020

Hits: 396

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Knuffie

Aangepast: 01-11-2020
En? Heb je al een Knuffel contact gevonden? Vraagt mijn zoon langs zijn neus weg.
De vraag verraste me wel een beetje. Een directe vraag ivm mijn intieme leven had ik van hem niet direct verwacht.
Het verraste me dat ik zo verrast was door deze vraag op zich. Wat voor velen de evidentie zelve is, want dat was het voor mij ook in een vorig leven, is het nu echt niet. Mijn knuffel contact beperkt zich tot mijn kat. Er zit iets heel tegenstrijdig in het voorstellen van de nieuwe reglementeringen in verband met covid wat de alleenstaanden betreft.
Onder de term alleenstaanden wordt er toch verondersteld dat je alleen staat. Wat betekent dat je geen partner hebt. Alleen wonenden zou in dit geval een betere woordkeuze zijn. Alleenstaand is zonder partner. Alleenwonenden is niet noodzakelijk alleenstaand.
De vooroordelen zullen er altijd zijn. Vandenbroucke zei het nadrukkelijk.
" Alleenstaanden hou u bij 1 knuffel contact" . Ik moest erom lachen. Daar was het weer, het vooroordeel dat alleenstaanden er meerderen contacten op nahouden. Terwijl de meesten nog niet 1 knuffel contact hebben.
Een nota als zijnde... Zij die in een huwelijk zitten moeten zich "ook" beperken tot 1 knuffel contact. Daar wordt als vanzelfsprekend vanuit gegaan. Maar laten we nu toch eens eerlijk wezen, ook voor alle scheefpoepers in deze tijden is het hard. Of mag dat niet gezegd worden want trap je dan tegen de Hoeksteen van het Heilige Huisje. Oeps sorry.. Te laat !
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
Er zijn erger dingen dan dat
576
Lezen?
Column
Inspiratieloos
502
Lezen?
Column
Pijn
478
Lezen?