1 post

Kleur bekennen

310 Hits.

Meer dan een jaar zijn we wereldwijd in de weer met het bestrijden van corona. Dagelijks is er er op radio en tv en in de kranten zoveel aandacht voor de pandemie dat het mij zo langzamerhand de neusgaten uit komt. Iedere beslissing van de overheid wordt aangevochten dan wel van kritiek voorzien binnen praatprogramma’s op tv. Het lijkt erop dat de angst regeert en heel Nederland het beter weet. Zo lees ik vandaag dat coronadeskundigen binnen het UMCG het Field-lab experiment met vijfduizend bezoekers bij de voetbalwedstrijd Nederland-Letland een verkeerde boodschap vinden. Ik denk dan: maak je niet druk en duim voor een overwinning. 

Pff, zoveel meningen. Daar kan die van mij ook wel bij: gooi de terrassen open.  De horeca heeft bewezen dit coronaproof te kunnen regelen. De angst voor overlast door drankmisbruik is een drogreden van het kabinet om de openbare orde te handhaven en de boel op slot te houden. Want waarom hoor ik niemand over het openen van de terrassen voor het nuttigen van alleen alcoholvrije dranken en een lekker portie bitterballen? Dan blijft immers niets over van het argument drankmisbruik. Een terrasje pakken, wat zal dat heerlijk zijn. Er is in deze crisistijd geen mooiere manier om weer wat kleur op de wangen te krijgen. 

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Eelco Visser:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

26.03.21
Feedback:
Een beetje kort, maar wel je punt gemaakt.
  • Waardering
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Bericht uit het pre-coronatijdperk
1051
Lezen?
Column
Aan de basis
757
Lezen?
Column
IC-plekken
662
Lezen?
55 woordenverhaal
Jarig
662
Lezen?
Televisie
662
Lezen?