Voor schrijvers, door schrijvers
Column

Column

Aantal gepubliceerde inzendingen: 673

Verdwaalde liefde

Eerlijk is eerlijk, ik zit in de knoop met mezelf. Een knoop die ik heel goed begrijp. Het zit zo, ik vertel mezelf en anderen dat ik niet toe ben aan een relatie. Ik heb geen relatie nodig, ik heb mijn vrienden, ik heb mijn werk en dat is genoeg. Liefde is in mijn leven geen belangrijke thema. Tenminste, dat zeg ik. Opeens kwam het besef dat ik mezelf voor de gek hou.

Als ik met een dame afspreek hoop ik diep van binnen dat het klikt, dat er een connectie ontstaat. Diep van binnen verlang ik om in liefde te vallen, om iemand te vertrouwen, om oprecht iets moois te creëren. Het ding is, dat het voelt alsof deze verlangen nooit vervuld zal worden. Geen persoon die mij interesseert, geen persoon die ik zo vertrouw.

Ik ben praktisch in mijn leven. Het is of dat mijn verlangens vervuld worden of dat mijn verlangens stoppen met bestaan. Deze verlangen voor een connectie is er een waarvan ik oprecht denk dat ik hem nooit echt zal vervullen en tegelijkertijd is het een verlangen die nooit zal verdwijnen. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee aan moet... Heeft iemand levensadvies?

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Karel Bayon
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 53
Publicatie op .
Tags: Columns

Geef een waardering voor: "Verdwaalde liefde"

Geschreven door Karel Bayon . Geplaatst in Column.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Nu te koop...