1 post
 • images/deelname/Column.jpg
  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  Maximaal 750 woorden.
  430 gepubliceerde inzendingen
 • Column
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Verdwaalde liefde

Publicatie op : 15-09-2020

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Verdwaalde liefde

318 Hits.

Eerlijk is eerlijk, ik zit in de knoop met mezelf. Een knoop die ik heel goed begrijp. Het zit zo, ik vertel mezelf en anderen dat ik niet toe ben aan een relatie. Ik heb geen relatie nodig, ik heb mijn vrienden, ik heb mijn werk en dat is genoeg. Liefde is in mijn leven geen belangrijke thema. Tenminste, dat zeg ik. Opeens kwam het besef dat ik mezelf voor de gek hou.

Als ik met een dame afspreek hoop ik diep van binnen dat het klikt, dat er een connectie ontstaat. Diep van binnen verlang ik om in liefde te vallen, om iemand te vertrouwen, om oprecht iets moois te creëren. Het ding is, dat het voelt alsof deze verlangen nooit vervuld zal worden. Geen persoon die mij interesseert, geen persoon die ik zo vertrouw.

Ik ben praktisch in mijn leven. Het is of dat mijn verlangens vervuld worden of dat mijn verlangens stoppen met bestaan. Deze verlangen voor een connectie is er een waarvan ik oprecht denk dat ik hem nooit echt zal vervullen en tegelijkertijd is het een verlangen die nooit zal verdwijnen. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee aan moet... Heeft iemand levensadvies?

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Liefde op het eerste ...?
552
Lezen?
Column
WANT ik ben een schrijver
486
Lezen?
Dat is kut man
481
Lezen?