Voor schrijvers, door schrijvers

Column

Aantal gepubliceerde inzendingen: 657

Ja hoor......ik heb het gewoon gedaan!

Heb ik het dan toch gedaan? Na heel lang aandringen van een vriendin dat ik columns moet gaan schrijven heb ik toch die stoute schoenen aangetrokken. Best eng zo een eerste keer. Maar hier ben ik dan! Ik hou van schrijven... een kaart is bij mij altijd veel te klein. Ik neem altijd dat kleine stukje rechts boven het adres mee om nog net even groetjes en een dikke kus te wensen. Hoe klein ik ook schrijf en hoe simpel ik het ook hou... voor ik het weet staat heel die kaart weer vol.
Maar zoals ik al schreef.. hier ben ik dan! Genoeg onderwerpen om over te schrijven.
Bijvoorbeeld zo de laatste weken van school. De ene mail heb ik nog niet gelezen of de volgende mail staat al weer in de wacht. Alsof ze de vergeten uitjes en toetsen nog even in die twee laatste weken willen proppen. De een heeft al zijn boeken al in moeten leveren en de andere zit nog midden in een tentamenweek. Ik ben wel blij dat het school jaar er weer bijna opzit en ik denk de leraar ook. 
Oren zijn kapot, ja is nee, nee is ja en op tijd komen is nog nooit zo moeilijk geweest. Ik heb echt respect voor iedere leraar. Soms is 1 al lastig en dan heb je er 25!
Maar al met al de vakantie staat weer op de stoep. Lekker met zijn allen in de file staan naar een ver land waar je tenslotte alsnog met Nederlanders op het strand lig. Geef mij maar een ritje Duitsland. Wat je daarvan weet is dat als het in Nederland geen mooi weer is, je het daar ook niet heb. En zoals de afgelopen twee jaar hebben wij daar van mogen mee genieten. Maar dan sta je onder je paraplu gewoon naast een Duitser i.p.v. naast weer een Nederlander.
Vakantie is altijd heerlijk alleen dat thuis komen...…….die koffers weer uitpakken!! 6 wassen draaien, boodschappen doen, eten koken. Die vakantie ben je dan ook zo weer vergeten.
En het jaar erna doen we het gewoon weer. Bij deze wil ik iedereen in ieder geval een hele fijne vakantie wensen waar je ook heen gaat.
Ja hoor... mijn eerste column zit er op vriendin! Ik heb het ook echt gedaan. Dit kan ook weer van mij to-do lijstje af. Wie weet volgen er nog meer... er is nog genoeg om over te schrijven. En vind je er niet veel aan.... geen punt! Daarvoor is de scrol uitgevonden.
Tot ziens!!!
Dit artikel delen?
Auteur: ©Dominique de Reijer
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 454
Publicatie op .
 
  Meer van deze schrijver:

Geef een waardering voor: "Ja hoor......ik heb het gewoon gedaan!"

Geschreven door Dominique de Reijer . Geplaatst in Column.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!