Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

In mijn hart en gedachten

In mijn hart en gedachten ben ik beter. Blaak ik van gezondheid en kan ik alles, en meer dan ik ooit kon. Daar heb ik mijn doel bereikt, leef ik in een droomwereld, ben ik steenrijk. Daar ben ik samen met al mijn dierbaren die niet meer in leven zijn, en dat zijn er nog wel een paar. En in mijn hart ben ik sterk, ik denk dat dat is waarom ik altijd door blijf gaan. In mijn hart en gedachten huist missschien wel het diepst van mijn ziel, waarin ik sterk ben en elke dag de moed vind om door te gaan, in dagen van pijn omdat ik nog steeds ziek ben. Ik blijf hoop houden, ooit wordt het beter en komt alles goed. Ik doe mijn best, ik geef niet op.
In mijn hart en gedachten is geen pijn, leed, haat, verdriet, daar is vreugde, tederheid, liefde, plezier en het geluk van een onschuldig kind. Daar is alleen maar hoop op een andere dag, een betere dag. Een goede toekomst, vrede, rust, stilte. Binnen in die wereld hoef ik niet bang te zijn, onzeker, wanhopig en vragend, daar is het goed. Daar heb ik verlangens, en wordt gesproken over alles dat ik niet verbaal durf uit te drukken. Maar er is geen leed, in mijn hart en gedachten ben ik heel. Daar zijn we samen nog lang en gelukkig, in mijn hart en gedachten ben ik een. Niemand is daar ooit geweest en nooit zal iemand daar ook komen, die plek is van mij, en van mij alleen. Een plek waar alleen dat komt wat ik erin toelaat, alleen dat wat me goed doet, wat fijn is en lief. In mijn hart en gedachten zijn er dansjes, huppel ik, lach ik en verzucht, want in mijn hart en gedachten is enkel en alleen maar het verlangen naar rust en geluk.
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 688
(Gemiddelde waardering 3 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten