1 post

IK MIS VERONICA INSIDE NU AL..

374 Hits.

Bij Beau op RTL4 zie ik Wesley Sneijder aan tafel zitten. Om zijn boek te promoten. Samen met Kees Jansma, die het boek schreef, zit hij als een soort Jehovagetuige het evangelie van het leven en de werken van de here Wesley te verkondigen.

Ook aan tafel zit minister Hugo de Jonge, minister van volksgezondheid en welzijn en sport. Het gesprek sleept zicht voort van fout getimede anekdote naar , tot mislukken gedoemde grap. En verdomd, ik mis Veronica Inside nu al. Een uur lang foute grappen. Maar altijd goed getimed en aanstekelijk verteld door van der Gijp of Derksen. En dan zit ik dus nu naar twee evangelisten te kijken die behoorlijk tevreden zijn met hun bijbel over het wel en wee van iemand die toevallig redelijk goed tegen een bal kon trappen en daar de arrogante conclusie aan verbond dat er mensen zijn die dat boek daarom graag willen lezen.

Dus zakt mijn kin steeds verder naar mijn borst, begint de slaap vat op mij te krijgen en schuift mijn vinger naar de uit-knop op de afstandsbediening.

Wát als minister Hugo de Jonge nu ineens zou opstaan , weglopen en over zijn schouder melden dat hij even ging pissen. Dan zou ik in één keer klaar wakker schieten.
En wát als Wesley Sneijder dan zou zeggen: 'Hee Hugo, kijk je wel uit dat je niet over je nieuwe schoenen gaat staan zeiken?'
En dat Hugo de Jonge onverstoorbaar doorloopt terwijl Beau hem naroept: 'Hee Hugo, hoor je niet wat Wesley zegt?'
Dan zie ik Minister Hugo de Jonge zich omdraaien en naar Beau kijken:' Nee Beau, ik hoor en zie niets. Wat bedoel je met Wesley? Dat is toch de naam van een virus dat zo klein is dat je het alleen onder een microscoop zichtbaar kunt maken?'
Dat Beau dan zegt:' je bent zeker in de leer geweest bij je neef Freek de Jonge?

Ik weet het, het is onderbroekenlol maar dat kan mij geen reet schelen. Ik zou er om lachen.
Nogmaals; ik mis Veronica Inside nu al...

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

De auteur van dit artikel Paco Painter:

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

31.07.20
Feedback:
Correctie ivm oude waarderingen.
  • Waardering
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
BEELDENSTRESS
1061
Lezen?
Column
KOFFIETJE..
1039
Lezen?
Column
Over gelijkheid zou je niet eens moeten hoeven nadenken
700
Lezen?
Column
BRIEF AAN ARIE BOOMSMA
697
Lezen?
Column
ZOU JE STRAKS PAPS TEGEN MIJ WILLEN ZEGGEN
582
Lezen?