1 post
 • images/deelname/Column.jpg
  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  Maximaal 750 woorden.
  Klik op SCHRIJFACTIVITEITEN (tabs hieronder) voor alle mogelijkheden!
  417 gepubliceerde inzendingen
 • Tekst opsturen:
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden
  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 02-11-2020

Hits: 265

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Gecertiverkeerd

Aangepast: 06-11-2020
Als gecentificeerde instelling met medewerkers die deskundigheid bezitten, echter zo druk bezet zijn dat zij nimmer ter plaatse komen en er enkel ter consultatie bij kunnen worden geroepen, waardoor zij als orgaan gekwalificeerd zijn bevonden uw leven totaal te ontwrichten, hebben wij middels rooksignalen in stelling genomen dat uw instelling afwijkt van wat maatschappelijk geaccepteerd is.
Als belangrijkste drijfveer voor ons handelen nemen wij aan wat door anderen, die een momentopname in contact met u kwamen, geschreven werd en toetsen wij bij iedereen behalve bij uzelf of uw handelen daadwerkelijk passend is bij de hieromtrent geldende vooroordelen, en passen hier desnoods een mouw aan.
Wij nemen uw persoonlijke instelling vanaf heden onder de loep en verifiëren tevens of er instellingswaardige kenmerken worden gezien zodat wij, in samenwerking met instellingen die vanwege hun voldoende personele kwantiteit werden aanbesteed, vervolgens gegeneraliseerde methodieken en interventies kunnen inzetten.
De effecten hiervan moeten vooral en alleen gezien worden door de uitvoerend medewerker van de GI, ongeacht functieniveau of aanwezige beroepsethiek want alles wordt tenslotte binnen het team besproken. Dat de input aan het desbetreffende team eenzijdig en persoonlijk gekleurd is, sinds kostenbesparing het solistisch werken noodzakelijk maakte, is hierbij van ondergeschikt belang.
Zo nodig wordt tijdens dit proces getracht u tot aan de grond af te branden waarna u opnieuw geconfigureerd wordt; wat inhoudt dat u wordt teruggebracht in een menselijke variant van ónze fabriekinstellingen. Zonder het doel te hebben behaald waarvoor de loep in eerste instantie werd aangebracht, uiteraard.
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

06.11.20
Feedback:
Bewust moeilijk leesbaar stuk, maar zeker de moeite waard. Satirisch!
Er staan nog wel wat onbewuste taalfouten in, denk ik, die het onnodig moeilijk leesbaar maken (gekwalificeerd zijn bevonden zijn (2x zijn); des noods; totaan; teruggebracht in, een menselijke variant (komma kan beter weg, denk ik)).
Show more

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
Voorbereidingsmanagement
486
Lezen?
55 woordenverhaal
Life hammer?
471
Lezen?
55 woordenverhaal
Halve smart
454
Lezen?