Column

SCHRIJFACTIVITEIT: COLUMN

Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Maximaal 750 woorden

Klik voor meer schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Gecertiverkeerd

Publicatie: 02.11.2020 | Louisa Weijenbergh
Als gecentificeerde instelling met medewerkers die deskundigheid bezitten, echter zo druk bezet zijn dat zij nimmer ter plaatse komen en er enkel ter consultatie bij kunnen worden geroepen, waardoor zij als orgaan gekwalificeerd zijn bevonden uw leven totaal te ontwrichten, hebben wij middels rooksignalen in stelling genomen dat uw instelling afwijkt van wat maatschappelijk geaccepteerd is.
Als belangrijkste drijfveer voor ons handelen nemen wij aan wat door anderen, die een momentopname in contact met u kwamen, geschreven werd en toetsen wij bij iedereen behalve bij uzelf of uw handelen daadwerkelijk passend is bij de hieromtrent geldende vooroordelen, en passen hier desnoods een mouw aan.
Wij nemen uw persoonlijke instelling vanaf heden onder de loep en verifiëren tevens of er instellingswaardige kenmerken worden gezien zodat wij, in samenwerking met instellingen die vanwege hun voldoende personele kwantiteit werden aanbesteed, vervolgens gegeneraliseerde methodieken en interventies kunnen inzetten.
De effecten hiervan moeten vooral en alleen gezien worden door de uitvoerend medewerker van de GI, ongeacht functieniveau of aanwezige beroepsethiek want alles wordt tenslotte binnen het team besproken. Dat de input aan het desbetreffende team eenzijdig en persoonlijk gekleurd is, sinds kostenbesparing het solistisch werken noodzakelijk maakte, is hierbij van ondergeschikt belang.
Zo nodig wordt tijdens dit proces getracht u tot aan de grond af te branden waarna u opnieuw geconfigureerd wordt; wat inhoudt dat u wordt teruggebracht in een menselijke variant van ónze fabriekinstellingen. Zonder het doel te hebben behaald waarvoor de loep in eerste instantie werd aangebracht, uiteraard.

WAARDERING

HITS:

460

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Iedere bezoeker (lid zijn is niet noodzakelijk) kan een waardering geven voor dit artikel! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs.
06.11.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl a.u.b.
Bewust moeilijk leesbaar stuk, maar zeker de moeite waard. Satirisch!
Er staan nog wel wat onbewuste taalfouten in, denk ik, die het onnodig moeilijk leesbaar maken (gekwalificeerd zijn bevonden zijn (2x zijn); des noods; totaan; teruggebracht in, een menselijke variant (komma kan beter weg, denk ik)).
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
Naar boven

Ook meedoen aan een schrijfactiviteit? Meedoen is gratis. We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door eerst in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.