Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

echt gebeurd

Volgend echt gebeurd verhaal wilde ik U, waarde lezer niet onthouden; in het Engelse graafschap Leicester (zeg lester want de engelsen zijn een volk dat letters schrijft en ze niet uitspreekt!), heeft een vrouw die een borstverkleining ondergaan had wel een zeer vreemde complicatie.
Enkele weken na de operatie kreeg deze vrouw een opgezwollen kin. Na enkele weken werd haar kin zo groot als een kokosnoot. Niemand wist wat er aan de hand was, bloed werd getrokken, scans gemaakt, puncties uitgevoerd, geen resultaat.
De universiteiten van Michigan/USA , Dordogne(Frankrijk) en de wereldberoemde unief van Lapzwaanse in Vlaanderen voerden allen interne tests uit zonder enig resultaat.
Het koppel zweeg in alle talen, zelfs het Somalees !
Wat bleek achteraf: de man, een dertigjarige bronstigaard, die de grote borsten van zijn vrouw gewoon was, had een geweldig libido. Elke dag bereed hij zijn vrouw maar telkens hij naar haar geweldige borsten greep schoof hij uit en belanden zijn knuistige enorme pollen op de kin van zijn vrouw waardoor deze uiteraard na verloop van tijd enorm opgezwollen en blauw werd, omdat ze beiden wat schaamtegevoel hadden vertelden ze dit niet aan de dokters.
Wat was de oplossing vroeg men zich af.
Uiteindelijk werden de handen van de man verkleind. Hij had na enkele operaties de handjes van een tienjarige, waardoor hij de kleinere borstjes beter kon grijpen en waardoor hij niet meer zou uitschuiven en op de kin van zijn vrouwtje belanden. Alles in orde, dacht men...
Deze operatie had voor de man grootschalige en vreselijke gevolgen.
Hij werd allereerst ontslagen op zijn werk in een grote supermarkt alwaar hij de meloenen in de rekken moest leggen, omdat hij na de operatie deze niet meer met één hand kon vasthouden.
Gelukkig vond hij snel werk bij de fabriek van Dunlop tennisballen, daar moest hij aan de lopende band de ballen die niet echt rond waren en de ballen waar een hoek aanzat , in een grote bak gooien, spijtig genoeg liet hij daar echter ook meermaals de ballen vallen.
Hij werd alweer ontslagen en belandde in een depressie van hier tot Tokio.
Gelukkig had een firma van ping pong balletjes hem in dienst genomen na het lezen van deze ganse historie in de engelse Dag Allemaal, de welbekende Hello Everybody.
In de ping pong fabriek was hij verantwoordelijk voor het geluid dat de ping pon balletjes maakten, dus moest hij in een kamertje elk balletje laten stuiteren op een houten plank, als er ping of pong klonk was het balletje goed, klonk er echter pang of poeng of peng of pung of nog een ander geluid dan werd het balletje afgekeurd.
Inmiddels was echter het ondenkbare gebeurd, de vrouw van deze ongelukkige man leerde een andere man kennen,en die hield van grote borsten, dus liet de vrouw haar borsten terug opereren om een double D xxl te verkrijgen. De nieuwe man was gelukkig !
De andere, bedrogen man, kon het allemaal niet meer aan en pleegde zelfmoord door tien ping pong ballen achter elkaar in te slikken, afgekeurde dan nog ! Hij stikte en overleed en werd begraven in een patattenveld in Kent. Tot zover deze waargebeurde story !
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 754
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Alle gepubliceerde inzendingen

Geef een waardering voor een artikel
Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

Hoogste beoordeelding:

Schrijfwedstrijden

Boekentip

Top 10 : Meest gelezen

BookBuster