Columns

Columns op Schrijverspunt
  • Columns op Schrijverspunt
    Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. FTbannerEen column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  • Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
  • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

    Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)

Domme blondjes zeggen ze toch altijd.....

Al die filmpjes en grapjes over domme blondjes... soms word je er wel eens moe van. Ik vond altijd dat het nergens op sloeg. Hoe komen ze hierop. Zijn het cijfers, is het gewoon een uitdrukking, of zijn ze echt gewoon dommer. En uiteraard ….u heeft het goed geraden. Ik ben blond! 

Blond en vrouw? Laten we het daar eens over hebben. Zijn die dan dubbel dom?
Ook daar gaan regelmatig de grapjes over in groeps apps van de mannen.
Terwijl een vrouw juist beter kan zoeken, twee dingen tegelijk kan, en de winnaar als het over opruimen gaat.
En wederom heeft u het vast weer goed geraden ….. ik ben blond en vrouw.

Laatst was ik bij de autogarage en ving een gesprek op van een automonteur.
Lachen dat die mannen deden. 
Hij had die dag een blonde vrouw in de garage gehad waarvan een lampje van haar achterlicht vervangen moest worden. Zo gezegd zo gedaan. Lampje vervangen was zo gebeurd. Daarna had die blonde mevrouw nog de vraag of hij misschien wist waar dat losse draadje aan de achterkant van het dashboard kastje van was? Sinds de keuring die week ervoor hing dat namelijk al los. 
Nou mevrouwtje.....en die monteur lachen..... Ik zal u vertellen waar dat losse draadje vandaan komt.
Hij vertelde dat hij het dashboardkastje open deed, het draadje van haar TomTom oprolde en tegen die mevrouw zei . zo mevrouwtje, dat is ook weer opgelost.
Die twee auto monteurs hadden samen de grootste lol. En ja hoor.... alle moppen over blonde vrouwen werden uit de kast gehaald. Daar sta je dan … als blonde vrouw!

Ik denk dat ik me er maar bij neer moet leggen en dat we al die grapjes maar voor lief moeten nemen. Net of mannen zo slim zijn. Zoeken is toch vrij simpel zou je zeggen.

Ik hoop wel dat die monteur dit grapje niet tegen al zijn collega's gaat vertellen. Het kan toch gebeuren dat je een keer zo een foutje maak.
Ze zal ook wel een rood hoofd hebben gekregen …..die blonde vrouw van de auto.
Of was het misschien deze blonde vrouw ?
Deze blonde vrouw met die auto die het ook nog in een column zet.
Das pas dom!

Dus ja, de uitdrukking dom blondje klopt!
Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 306
(Gemiddelde waardering 3.5 met 2 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Wil je deze schrijver nomineren!

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen 2 verschillende schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de groene button te klikken.

Dank voor je nominatie!

Elke bezoeker van Schrijverspunt kan schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver. In totaal mag elke bezoeker 2 verschillende schrijvers nomineren over heel 2019. Nomineren is mogelijk tot 31 december 2019.

Omdat we streven naar een eerlijke nominatie voor Talentvolle schrijver 2019 controleren we elke nominatie op geldigheid. Ongeldige nominaties tellen niet mee in de score en verwijderen we.

Om de geldigheid van een nominatie te controleren vragen we je hieronder je e-mailadres in te vullen.  We garanderen dat we dit emailadres niet aan derden verstrekken en slechts gebruiken voor controle. Na afronding van de nominatie verwijderen we  dit e-mailadres.
Ongeldige invoer

Hoogste beoordeelding:

Top 10 : Meest gelezen

Schrijfactiviteiten