Voor schrijvers, door schrijvers
 • Columns

  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
 • Meedoen?

  Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis).
 • Beoordelen

  Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!
  Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen door bezoekers. Door een waardering (1-5 sterren) te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!

Column

Jouw column hier toevoegen?

De voetzoen en de ellebooggroet

De wachtkamer zit vol met mensen die beenletsel hebben. Dat is normaal in de winter: patiënten met knie- en enkelletsel, want als je niet naar de wintersport gaat, tel je niet mee. Ongetraind wel te verstaan. Dat is vragen om moeilijkheden.
Maar dit jaar is het na die ‘paniekaanval’ door dat virus toch anders: mensen die ondanks dat ze regelmatig hun graaiende handen in onschuld wassen, of ik weet niet hoeveel mensen besmetten met hun leugens, zijn voor de zekerheid gaan voetzoenen.
Dat kunnen ze niet zonder elkaar over en weer tegen de schenen te schoppen. Ook opvallend veel tennisellebogen door de ellebooggroet, hoewel politici toch gewend zijn met dit lichaamsdeel te werken.
‘Volgende patiënt… Meneer Rutte, of meneer Hamers?’
Dit artikel delen?
 • Hits: 58
(De gemiddelde waardering is 3 door 1 stem(-men)

Login of registreer om een reactie te plaatsen

Inzendingen in deze rubriek:

Hoogste beoordeling

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal

Meeste hits

Top 3 : De laatste 3 maanden

Top 3 : Totaal