Voor schrijvers, door schrijvers

Column

Blog
Inzendingen: 660
Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos. Columns zijn wat minder uitgebreid en graven doorgaans minder diep dan essays, maar gaan verder dan de meeste cursiefjes.
Crisisbarbecueën
© Han Maas op .
Aantal hits: 372
Bij alle ellende is er een nieuwe vijand: mooi weer. Natuurmonumenten roept op er niet massaal opuit te trekken: ‘Geniet van de zon in de tuin of op het balkon.’
Tip: ‘Haal de barbecue uit de schuur.’ Ik vrees dat er massaal aan deze oproep gehoor wordt gegeven; in de supermarkten komt een run op barbecuepakketten.
‘Nodig niemand uit, maak een videoverbinding met familie, vrienden en kennissen en laat zien wat je op de barbecue legt. Houd rekening met de onlinevegetariër: leg een op een stuk vlees gelijkend object op de barbecue. Zorg dat 0.0-bier in beeld staat naast het watertje. Laat alcoholhoudende drank buiten beeld.
De buren op de balkons hebben vast nog wel een mondkapje tegen jouw rook.’
Dit artikel delen?
Feedback voor schrijfactiviteiten

Hier jouw review voor: "Crisisbarbecueën"

Geschreven door Han Maas . Geplaatst in Column.
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart
 

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !