1 post
 • images/deelname/Column.jpg
  Een column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
  Maximaal 750 woorden.
  430 gepubliceerde inzendingen
 • Column
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Brief aan klachtenkompas (Er zit een luchtje aan)

Publicatie op : 06-07-2020

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Brief aan klachtenkompas (Er zit een luchtje aan)

394 Hits.

Aan de Raad voor orde en Tucht van het Klachtenkompas
T.a.v de heer Mr.Q. van der Hontsfodt

Geachte heer van der Hontsfodt,

Jazeker, daar ben ik weer! Met uiteraard weer een gerechtvaardigde klacht. Deze keer gaat het over AXE. Het betreft hier een deodorant.
Of aftershave. Of allebei. Maakt niet uit. Waar het om gaat is het reclamefilmpje waarin wij mannen als lustobject worden neergezet.
Zeer onesthetisch. De omgekeerde wereld! Vrouwen die volslagen krankjorum op mannen aanvliegen om ze daarna ter plekke ongeveer aan te randen. Dat was aan mannen voorbehouden, dacht ik. Mee eens?

Daarbij stoten deze, laat ik het voorzichtig uitdrukken, dames, kreten uit die voor erotisch moeten doorgaan.  Ik zou het pornografisch willen noemen.
Zelfs apen weten zich beter te beheersen. Sterker nog, de historie heeft nimmer dergelijk gedrag vermeld in de dierenwereld. Zelfs de wereld van de mineralen weet zich beter te profileren.
En dat allemaal omdat er een man in de buurt van die eh..dames zich heeft ondergekliederd met het product Axe waarvan nota bene de verpakking kostbaarder is dan het product zelf, maar dat terzijde.

Waar gaat het heen met de wereld heer van der Hontsfodt, wanneer wij deze vleesgeworden verloedering van de maatschappij toe gaan laten. Het zonder protest accepteren.
En onze jeugd, heer van der Hontsfodt. Heeft u daar al bij stilgestaan? Nog even en de gemiddelde leraar op een basisschool kan zich niet meer met aftershave volspuiten zonder onmiddellijk door een stel tochtige tieners besprongen te worden.
Let op de kranten, heer van der Hontsfodt. Over een jaar kunt u het lezen: “stille tocht voor jongen die in drogist door zestien dames werd besprongen terwijl hij een “luchtje” uitprobeerde.

Avondvullende tv heer van der Hontsfodt. Dat voorspel ik u nu al. Daarna? Algehele acceptatie waarna elke soortgelijke aanranding hooguit twee regels op pagina 26 van de zaterdagbijlage haalt.
Doe hier wat aan,ja! Grijp in! En tot die tijd; gebruik vooral geen Axe!
Hoogachtend,

Painter( ervaringsdeskundige ex-axegebruiker)

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

06.07.20
Feedback:
Correctie ivm oude waarderingen
 • Waardering
  60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Column
BEELDENSTRESS
1063
Lezen?
Column
KOFFIETJE..
1045
Lezen?
Column
Over gelijkheid zou je niet eens moeten hoeven nadenken
702
Lezen?