Meedoen voor leden is gratis!

Je persoonlijk menu


Ook een column toevoegen?

Alleen leden kunnen een column toevoegen.
Door eerst in te loggen (Inloggen/registreren is mogelijk onderaan op elke pagina!) kun je op de volgende button klikken om een nieuwe column toe te voegen:

Nieuw button Toelichting :
 We publiceren alleen niet eerder gepubliceerde columns.
  • Vul bij 'Titel' een titel in.
  • Voeg je tekst toe in het tekstblok en bewerk de tekst desgewenst.
  • Meer invullen is niet noodzakelijk. Klik alleen nog op--> Opslaan.
  • Je column is niet gelijk zichtbaar. We publiceren vrijwel dagelijks een nieuwe column (nooit frequenter), maar in volgorde van inzending.Bij veel inzendingen  zal je column dus ook pas na enige tijd zichtbaar zijn.
Op zoek naar meer activiteiten?
In het menu bij 'SCHRIJFACTIVITEITEN' vind je alle mogelijkheden!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Er is nogal wat te doen over transgenders de afgelopen dagen: Trump vindt ze ongeschikt voor het behalen van klinkende overwinningen met het Amerikaanse leger en de NS en de gemeente Amsterdam hebben besloten om ze niet langer naar het hokje MAN of VROUW te transformeren. Maar dat is toch juist wat ze heel graag willen? Of begrijp ik het niet meer met mijn half mannelijke half vrouwelijke brein? De T’s die ik ken hebben kosten noch moeite gespaard om M of V te worden. Geboren in de verkeerde verpakking zijn ze dolblij als ze na de nodige medische kunstgrepen eindelijk als M of V worden gezien. En dan nemen de NS en de gemeente Amsterdam ze hun zo moeizaam verworven sexe weer af zodat ook zij zich welkom voelen op het perron en in de stad?

Daarentegen begrijp ik Trump wel: je piemel zal er maar net afgehaald of aangezet zijn en dan moet je vervolgens met een parachute om uit een vliegtuig springen om wat LGBTQIA hatende moslims te gaan castreren. Heb je zelf wel eens ervaren hoe een parachute om je lijf wordt vastgesnoerd? Dat zit voor een niet neutrale gender al vrij benauwd kan ik je vertellen. Om nog maar te zwijgen wat er intern gebeurd als die parachute zich plotseling openvouwt: twee mislukte operaties in één klap! Verder ben ik een actiegroep gestart om de letter S op te nemen in het steeds maar verder uitdijende seksuele alfabet. Veel van mijn STRAIGHT vrienden hebben aangegeven dat zij zich inmiddels buitengesloten voelen. Gelukkig heeft Amsterdam Gay Pride haar naam al aangepast. Het evenement heet nu Pride Amsterdam en de bedoeling is dat we volgend jaar Amsterdam Straight Pride gaan vieren. De NS heeft al aangekondigd extra neutrale treinen over het spoor te willen laten denderen voor alle beste reizigers…
Pin It

Graag je waardering

Kwaliteit: 80% - 4 stemmen
Leesbaarheid: 72.33% - 3 stemmen

Totaal

Geef aub je beoordeling. Dat is mogelijk door op het gewenste aantal sterren te klikken. Rechts zie je de totaalscore (max=100%).

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018