column938x200
Er is nogal wat te doen over transgenders de afgelopen dagen: Trump vindt ze ongeschikt voor het behalen van klinkende overwinningen met het Amerikaanse leger en de NS en de gemeente Amsterdam hebben besloten om ze niet langer naar het hokje MAN of VROUW te transformeren. Maar dat is toch juist wat ze heel graag willen? Of begrijp ik het niet meer met mijn half mannelijke half vrouwelijke brein? De T’s die ik ken hebben kosten noch moeite gespaard om M of V te worden. Geboren in de verkeerde verpakking zijn ze dolblij als ze na de nodige medische kunstgrepen eindelijk als M of V worden gezien. En dan nemen de NS en de gemeente Amsterdam ze hun zo moeizaam verworven sexe weer af zodat ook zij zich welkom voelen op het perron en in de stad?

Daarentegen begrijp ik Trump wel: je piemel zal er maar net afgehaald of aangezet zijn en dan moet je vervolgens met een parachute om uit een vliegtuig springen om wat LGBTQIA hatende moslims te gaan castreren. Heb je zelf wel eens ervaren hoe een parachute om je lijf wordt vastgesnoerd? Dat zit voor een niet neutrale gender al vrij benauwd kan ik je vertellen. Om nog maar te zwijgen wat er intern gebeurd als die parachute zich plotseling openvouwt: twee mislukte operaties in één klap! Verder ben ik een actiegroep gestart om de letter S op te nemen in het steeds maar verder uitdijende seksuele alfabet. Veel van mijn STRAIGHT vrienden hebben aangegeven dat zij zich inmiddels buitengesloten voelen. Gelukkig heeft Amsterdam Gay Pride haar naam al aangepast. Het evenement heet nu Pride Amsterdam en de bedoeling is dat we volgend jaar Amsterdam Straight Pride gaan vieren. De NS heeft al aangekondigd extra neutrale treinen over het spoor te willen laten denderen voor alle beste reizigers…
Pin It

Graag je waardering

Kwaliteit: 80% - 4 stemmen
Leesbaarheid: 72.33% - 3 stemmen

Totaal

Geef aub je beoordeling. Dat is mogelijk door op het gewenste aantal sterren te klikken. Rechts zie je de totaalscore.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Onze boekentips
Nieuwe leden:
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer
Meedoen schrijfactiviteit, Lezer

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.