column
FTbannerEen column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
 
Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst een te loggen. We publiceren columns in volgorde van ontvangst en maximaal een per dag. Bij veel inzendingen is het dus mogelijk dat je column pas weken later zichtbaar is. .

Leden van Schrijverspunt kunnen maximaal 4 schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de blauwe button te klikken.
Madonna. Wie kent haar niet. Het was even rustig rondom haar tengere persoontje. Maar na een afwezigheid van twee jaar is er toch weer een teken van leven. En dat doet me deugd. Je maakt je toch sneller zorgen om iemand die de vijftig al lang en breed gepasseerd is. Want uiteindelijk iedereen Dies Another Day toch?

Maar de radiostilte is letterlijk doorbroken.

De Material Girl is boos. Teleurgesteld. Verraden. Via social media gaf Madge (dat is Madonna voor intimi) aan dat er nummers van haar nieuwe album Rebel Heart 'uitgelekt' zijn. Of dit een publiciteitsstunt is of dat dit daadwerkelijk gebeurd is, laat ik gemakshalve even in het midden. Het zou iemand in haar inner circle betreffen die dacht over haar rug even een extra zakcentje te kunnen verdienen. Als dit echt waar zou zijn, dan stel ik M. (Dat is Madonna voor héél close intimi) in haar gelijk. 'Girl, gone wild', zou ik zeggen. Maar houd het binnen de perken. Express Yourself zoveel als je wilt, maar ga iemand niet helemaal bont en True Blue slaan, want daarmee doe je niets meer dan Causing a Commotion, ook al denk je dat het Human Nature is. Voor je het weet ben je zo de Voguedij kwijt over je lieftallige kroost. En dan gaat je Papa ook weer Preachen enzo. Nee, dat wil niemand. Cherish wat je hebt! Kijk, je hoeft nu ook weer niet een American Pie in iemand z'n gezicht te smijten. Dat is weer net te kinderachtig. Zoek iets dat er tussenin ligt is mijn advies.

Ik vind het veel te heerlijk eindelijk weer eens van je gehoord te hebben , ik heb nu echt niet de Power om Goodbye te moeten zeggen. Dat snap je toch wel?

Lieve M. Nogmaals, Ik Jump van blijdschap dat je weer terug in ons midden bent, blijf dat vooral doen. Want geloof me, niemand wil jou Frozen onder de grond zien liggen!

Jerome
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap