column
FTbannerEen column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
 
Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst een te loggen. We publiceren columns in volgorde van ontvangst en maximaal een per dag. Bij veel inzendingen is het dus mogelijk dat je column pas weken later zichtbaar is. .

Leden van Schrijverspunt kunnen maximaal 4 schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de blauwe button te klikken.

Het is bekend dat ik single, vrijgezel, alleenstaand, gescheiden ben. Men zegt dat je als single niet echt gelukkig kan zijn. Nu ben ik het niet echt eens met die stelling, maar alleen is wel alleen. Onlangs heb ik mijn lijst gepost waar toekomstige partner aan zou moeten voldoen. Nu begrijp je dat er nog niet een uit de lucht is komen vallen en de prins op het witte paard staat waarschijnlijk voor een brug of in een hele lange file. Nu is er een dating app.., alle vrijgezellen onder ons hebben er hoogst waarschijnlijk wel van gehoord (een aantal niet vrijgezellen, bijvoorbeeld gewoon getrouwde mannen ook..). Het is makkelijk en je waant je in de illusie dat het stikt van de prinsen op witte paarden. Op advies van een vriendin heb ik mij ook aangemeld voor deze vleeskeuring in app vorm. Natuurlijk een stuk of wat van mijn beste foto's erbij en de keuring kon beginnen..
Ik moest eerst uitzoeken hoe het allemaal werkte, maar kort door de bocht gezegd, als jij op een hartje drukt en jou eventuele prins doet dat per ongeluk ook bij jou dan ben je dus een match en dan kan je gaan tinderchatten..
Nu ik door de foto's van de mannen heen zwiepte (als je de persoon niet leuk vind, dan druk je op het rode kruis) vielen mij een paar dingen op:
1. je hebt de man die op de foto staat met zijn zelf gevangen vis. Nu hou ik echt van mannen mannen, maar ik haat vissen en de verliefde blik die dan naar zo'n zelf gevangen vis geworpen word, vind ik iets wat zorg wekkend. Als hij zo naar mij zou kijken zou ik mij dus afvragen of hij wil vissen, je begrijpt, bij mij vist hij achter het net, rood kruis is ingetoetst
2. de man gefotografeerd met het blikje/flesje bier. Alsof mijn vrouwenhart daar sneller van gaan kloppen. Een zatlap die waarschijnlijk van vissen houd, dus ook een rood kruis.
3. de man gefotografeerd met zijn kind, uhmmm je zit op een dating app, doe normaal. Niet vertederend, echt niet. Gebruik je kind niet voor dit soort doeleinden, hartstikke niet sexy, wederom een kruis
4. de man met ontbloot bovenlijf in fitness selfie, pffff fijn dat je jezelf zo prachtig vind, maar een duckface is bij vrouwen al idioot, bij mannen vind ik het helemaal een no go. Ga je een avond met zijn tweeen weg, moet ik langer op hem wachten, omdat hij zichzelf nog een keer in de spiegel moet bekijken..KRUIS!!!
5. de man op de foto met zijn vrouw... waar dan achter staat dat zij het geen enkel probleem vind, whahahahaaaa, ja tuurlijk joh en ik ben gekke Henkie, wederom verbannen naar het land der kruizen.
Inmiddels ben ik weer van de app af, heb best wel leuk gechat met sommige fanatieke, bier drinkende, vissende mannen, maar toen het op afspreken aan kwam trok ik heel rap mijn hakken in de sloot. Mocht ik hierbij op iemand zijn lange tenen zijn gaan staan, dan spijt mij dat een klein beetje. Vanavond maar weer eens een avondje weg en is kijken wat er op de live markt is of niet natuurlijk

Dit artikel delen?
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap