column
FTbannerEen column is een artikel waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Een columnist geeft een beschrijving van een gebeurtenis en maakt daarbij zijn eigen mening duidelijk. Een column moet een emotie bij de lezer losmaken, de lezer moet erom kunnen lachen, het stemt hem tot nadenken of maakt hem boos.
 
Wil je ook een column publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst een te loggen. We publiceren columns in volgorde van ontvangst en maximaal een per dag. Bij veel inzendingen is het dus mogelijk dat je column pas weken later zichtbaar is. .

Leden van Schrijverspunt kunnen maximaal 4 schrijvers nomineren voor de titel van talentvolle schrijver 2019. Je kunt de schrijver van dit artikel nomineren door op de blauwe button te klikken.
De meesten van mijn vrienden weten dat ik single, vrijgezel, alleenstaand, gescheiden ben. De mensen die mij iets beter kennen weten dat ik daar ook geen problemen mee heb. Ik heb gemerkt dat de buitenwereld het lastiger vind als mij.

Zo af en toe kom je in een situatie terecht dat er naar gevraagd word; heb je een vriend, of ben je getrouwd? Nou nee, antwoord ik dan... "Echt waar", wordt er dan gezegd, ik zeg dan:" ja echt", de reactie is dan: " ohwwww ehh, heb je kinderen?" Ik antwoord: "nee die heb ik niet". De reactie:" dat is dan zeker wel fijn... " Ik antwoord: " ja, dat is heel fijn"
En dan is het stil. Vooral op een verjaardag komen dit soort gesprekken voor, ik ga dan ook niet zo vaak meer naar verjaardagen, alleen nog naar de echt leuken waar dit soort gezeur niet is.

Er wordt ook wel eens gevraagd of ik misschien niet te kritisch ben, NATUURLIJK ben ik te kritisch! Ik ben 37 en ga niet meer met een of andere malloot wat aan, maar ik ben toch eens over het lijstje na gaan denken waar mijn toekomstige prins aan moet voldoen.
Hier komt ie:
1. Graag gevoel voor humor, ben zelf hartstikke grappig, dus toekomstige partner moet ook lollig zijn.
2. Eerlijk, want eerlijkheid duurt het langst, hoewel ik een leugentje om best wil best door de vingers kan zien.
3. Intelligent, je hoeft geen Einstein te zijn, maar een gesprek op niveau op zijn tijd, daar hou ik wel van.
4. Aantrekkelijk, ben zelf namelijk beeldschoon..dus wil niet naast een of andere graftak lopen, die dat zelfs niet goed kan maken met zijn persoonlijkheid.
5. Goeie baan (gewoon rijk zijn mag ook) ik werk zelf ook veel en ben niet rijk, dus zou makkelijk zijn.
6. Liever geen kinderen, heb ik ook niet en wil die koters van eventuele toekomstige partner ook niet verpesten.
7. Liever niet te close met familie, wil namelijk niet iedere zondag koffie drinken aldaar.
8. Gezellig zijn, hou ik gewoon van, wil niet in mijn eentje die kar hoeven trekken.
9. Goed in bed, lijkt mij logisch, vuur moet toch blijven branden
10. Kunnen koken, ik ben van de maaltijdsalades en ik haat het.

Ik hou nu maar gewoon op, en ga er vanuit dat hij straks gewoon een keer uit de lucht komt vallen of langs komt op een wit paard..

 

 

Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/sitemap