Clusteruitgeverij

Je boek te koop bij vrijwel alle boekwinkels!

uitgeven250x70Je hebt een boek geschreven en wilt dat professioneel uitgeven. Wij bieden je diverse mogelijkheden waarbij je o.a. de keuze kunt maken tussen zelf alles in eigen hand houden met ondersteuning van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en het laten uitgeven door Schrijverspunt. Wat je keuze ook is, eerst onze felicitaties met het gereedkomen van je manuscript. Het blijft een geweldige prestatie!

Zelf je boek uitgeven in eigen beheer?

Je geeft je boek uit in eigen beheer, als fysiek boek en/of e-boek. Je zorgt zelf voor de druk van je boek of maakt gebruik van POD. Je bepaalt zelf het resultaat, bent vrij in de keuze van opmaak, verkoopprijs, druk en promotie, behoudt vanzelfsprekend volledig de uitgeef- en auteursrechten en Schrijverspunt Clusteruitgeverij ondersteunt je op elk door jou gewenst onderdeel. De winst is voor jou!
Deze mogelijkheid is met name geschikt voor auteurs die in eigen beheer willen uitgeven.

of...

Je geeft meerdere titels uit of bent van plan dat te gaan doen?

Ben je uitgever en/of auteur en geef je meer dan 5 titels uit dan is een aanslluiting bij Schrijversspunt Clusteruitgeverij helemaal aantrekkelijk. Bij uitgifte van meer dan 5 titels hanteren we aangepaste tarieven en ook de voorwaarden houden rekening met de behoeften van een uitgeverij. We nemen je veel werk uit handen zodat je je kunt richten op het echte werk; het uitgeven van boeken.

Welke mogelijkheden kunnen we je concreet bieden?

Kijk in het menu voor de vele mogelijkheden. Neem anders gerust contact met ons op, want we streven naar maatwerk!

We zijn een clusteruitgeverij en wegens succes hebben we de deelnametarieven elk jaar opnieuw verlaagd!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij, @Schrijverspunt

  • Hits: 4415