clusteruitgeverij
Optie A.: In eigen beheer uitgeven van je gedrukte boek
Klik op een van de onderstaande items voor meer informatie...

SCHRIJVERSPUNT CLUSTERUITGEVERIJ


Als auteur heb je bewust de keuze gemaakt om je boek in eigen beheer uit te geven. Het belangrijkste kenmerk van uitgeven in eigen beheer is dat jij de opdrachtgever bent. Het uitgeven van je boek in eigen beheer vraagt een duidelijke inspanning maar geeft ook veel voldoening. Voordeel is dat je jouw boek ook echt  helemaal op de door jou gewenste manier kunt uitgeven.gedrukteboekmenu Het is tenslotte jouw boek! Daarnaast is de winst, bij verkoop van je boek, ook volledig voor jezelf. De gemaakte kosten verdien je op die manier dan ook het snelst terug.

Bij het uitgeven in eigen beheer kun je de keuze maken om je boek in een keer in een bepaalde oplage te laten drukken of een boek alleen te laten drukken als er behoefte is (Printing on Demand). In het eerste geval is het noodzakelijk een betrouwbare inschatting te maken van het juiste aantal boeken wat je nodig denkt te hebben, o.a. voor de verkoop. Een investering is noodzakelijk maar de drukkosten per boek liggen wat lager zodat het winstpercentage per verkocht boek iets hoger is. In het tweede geval hoef je niet te investeren en het boek heeft een goede kwaliteit, maar de kostprijs per boek ligt soms iets hoger.

Zorg je zelf voor de druk van je boek, in een oplage, dan wil je je boek natuurlijk ook graag verkopen. Elke auteur heeft er belang bij dat zijn of haar boek op zo veel mogelijk verkooppunten te koop is. Aansluiting bij het CB is dan onontbeerlijk om een boek te kunnen verkopen via de meer dan 2500 boekhandels in Nederland en België. Je boek is dan niet alleen bij Bol.com beschikbaar voor verkoop, maar natuurlijk ook bij alle lokale boekwinkels en bv Ako, Bruna en Cosmox.

Voor de gemiddelde zelf uitgevende auteur en kleine uitgever vormen de hoge aansluitkosten bij het CB een stevige drempel en vrijwel niet op te brengen. Maar met die kosten ben je er nog niet. Bij een zelfstandige aansluiting heb je verder ook nog eens te maken met de logistieke en administratieve handelingen en kosten van het CB. Het beheer hiervan is voor de gemiddelde leek bijna niet te doen. Dus maar niet doen?

Onzin natuurlijk. Schrijverspunt Clusteruitgeverij zorgt voor een probleemloos alternatief.

Wat zijn de voordelen van Deelname aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij?
deelnameDeelname aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij is uitermate aantrekkelijk voor (kleine) uitgevers en auteurs die in eigen beheer uitgeven! Wij zorgen dat je boek voor verkoop beschikbaar is bij alle bij het CB aangesloten boekwinkels. Daarnaast beheren we voor jou de ingewikkelde administratieve- en logistieke handelingen en kosten van het CB. Je behoudt zelf de volledige uitgeef- en auteursrechten en bent vrij in de keuze van o.a. druk, verkoopprijs, opmaak en promotie van het boek onder een zelf te bepalen uitgeversnaam. Desgewenst kunnen we je op vrijwel elk onderdeel ondersteunen en kun je gebruik maken van onze verdere mogelijkheden. Door deelnemer te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij kun je een of meerdere boeken op verschillende manieren (druk, POD, e-boek) in eigen beheer uitgeven. Dat allemaal zonder jarenlange contracten en tegen een erg laag tarief alleen voor deelnemers. Lees verder bij DEELNAME

AANMELDEN ALS DEELNEMER VAN SCHRIJVERSPUNT CLUSTERUITGEVERIJ?

Om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden van Schrijverpunt Custeruitgeverij is (eenmalig) aanmelden als deelnemer noodzakelijk.

Stap 1 van 3

Aanmelden als deelnemer

Mijn naam:
Please let us know your name.

Aanhef
Ongeldige invoer

Straat
Ongeldige invoer

Huisnummer
Ongeldige invoer

Postcode
Ongeldige invoer

Woonplaats
Ongeldige invoer

Land
Ongeldige invoer

Mijn e-mailadres:
Please let us know your email address.

Mijn telefoonnummer
Ongeldige invoer

 
Bij aanmelding bij CB maken we gebruik van de door jou opgegeven uitgeversnaam.
Uitgeversnaam:
Ongeldige invoer

Als deelnemende auteur/uitgever aan Schrijverspunt Clusteruitgeverij behoud je volledig de uitgeef- en auteursrechten. Daardoor is Schrijverspunt Clusteruitgeverij op geen enkele wijze aansprakelijk voor de uitgaven die je aanbiedt. Als auteur en/of uitgever blijf je altijd zelf volledig juridisch aansprakelijk voor zowel de inhoud, auteursrechten als de tenaamstelling van de aangeboden titel(s). We willen daar geen misverstand over laten bestaan.
Door deelnemer te worden van Schrijverspunt Clusteruitgeverij verklaar je expliciet rechthebbende te zijn van de volledige publicatierechten voor alle gepubliceerde en nog te publiceren  titel(s) door tussenkomst van Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Je garandeert Schrijverspunt Clusteruitgeverij over het intellectuele eigendom te beschikken van alle aangeleverde materiaal, zoals teksten, manuscripten en foto's. Daarnaast garandeer je Schrijverspunt geen andere verplichtingen te zijn aangegaan die uitvoering van de deelname belemmeren dan wel onmogelijk maken.
Door hiermee in te stemmen vrijwaar je Schrijverspunt Clusteruitgeverij voor alle schade die Schrijverspunt Clusteruitgeverij lijdt, inclusief de schade die door derden wordt geclaimd door het publiceren en verveelvoudigen of anderszins aanbieden van het door jou aangeboden werk en/of materiaal.
Acceptatie bovenstaande voorwaarden
Ongeldige invoer

 
Om de verkoopresultaten uit te kunnen betalen hebben we bankgegevens nodig.
IBAN waar we de betaling naar over moeten maken
Ongeldige invoer

We gaan zorgvuldig om met de ontvangen informatie!

Ten name van (persoon of bedrijf)?
Ongeldige invoer

Opmerkingen?
Please let us know your message.

Hoe heb je Schrijverspunt Clusteruitgeverij ontdekt?
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Wijze van betalen voor deze aanmelding:

Totaal (excl. BTW)
0,00 EUR


VEELGESTELDE VRAGEN OVER SCHRIJVERSPUNT C.A.

Veel antwoorden op vragen zijn ook al te vinden op onze vragenpagina.

klikhierdonkerom naar de vragenpagina te gaan.

ZIJN ZAKEN JE NIET DUIDELIJK OF HEB JE EEN VRAAG?

Veel informatie is al te vinden op de website. Door deelnemer te worden krijg je toegang tot het besloten gedeelte van de website met aanvullende informatie, handleidingen, etc.
Heb je op dit moment een concrete vraag en geen antwoord kunnen vinden? Stuur ons gerust een bericht met daarin de vraag en dan beantwoorden we deze z.s.m.
Je naam

Email

Onderwerp

Bericht

Om spam te voorkomen...
Ongeldige invoer


Testimonials van auteurs/uitgevers: